Crvena zvezda želi Kalinića, on pod ugovorom još naredne sezone

0

Košarkaški klub Crvena zvezda navodno radi na povratku Nikole Kalinića na Mali Kalemegdan, piše „Mundo deportivo“.

U analizi informacija koje se tiču redukovanja Barseloninog budžeta za narednu sezonu, ovaj katalonski list se dotakao mogućih odlazaka povodom toga. Prvi koji se dovodi u vezu sa promjenom sredine jeste Šarunas Jasikevičijus čija bi plata bila znatno umanjena. Ukoliko ne osvoji titulu u Španiji, do rastanka će vjerovatno i doći bez obzira na sve.

Kada je igrački kadar u pitanju, ugovori ističu Kajlu Kjuriku, Sertaču Šanliju i Majku Tobiju, a od onih koji imaju zagarantovanu saradnju za sljedeću sezonu, a mogli bi da odu jeste Kori Higins u prvom redu. Drugi za koga se piše jeste Nikola Kalinić koji, prema navodima „Mundo deportiva“ ima poziv Crvene zvezde. Imajući u vidu ugovor koji ima sa Barsom, španski tim bi mogao da mu otvori vrata da ode i ne osjeti redukciju budžeta koji će uslijediti.

„Ne dolazim, koliko ja znam. Možda znaju nešto što ja ne znam. Imam ugovor za još jednu sezonu, ne znam koliko puta sam to ponovio. Očigledno niko ne sluša“, bile su riječi Nikole Kalinića od prije nekoliko dana.

Barsa će na sve načine pokušati da sačuva Nikolu Mirotića koji ima još dvije godine ugovora sa klubom, ali je pitanje kakve sve promjene očekuju ekipu…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.