Crvena zvezda u čast Dragana Dažajića povlači dres sa brojem 11

0

Skupština fudbalskog kluba Crvena zvezda potvrdila je odluku Upravnog odbora o povlačenju dresa sa brojem 11 po završetku tekuće sezone, u čast Dragana Džajića.

Nema riječi kojima bih mogao da zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni“, rekao je Džajić na vanrednoj sednici skupštine Crvene zvezde, prenosi klub.

Dres sa brojem 11 je treći koji su crveno-bijeli povukli iz upotrebe poslije broja 12, posvećen navijačima Crvene zvezde, i broja 26, koji je povučen nakon smrti Gorana Gogića.

Kada je riječ o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspješnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su donijeli tu odluku. Veliko zadovoljstvo ste mi učinili“, naveo je Džajić.

Ovo znači da će Osman Bukari biti poslednji fudbaler Crvene zvezde koji će nositi dres sa brojem 11, s obzirom da će od ljeta zadužiti novi broj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.