Mladen Mikijelj

Crnogorske danas biju važnu bitku na putu ka Parizu

0

Utakmicu sa Paragvajem, Lavice nisu odradile na način na koji su navikle ljubitelje rukometa u Crnoj Gori. Selektorka Bojana Popović je odmah nakon pobjede (30:25) proistekle iz ne baš blistave igre poručila da nema razloga za brigu i da će njene izabranice sigurno pružiti bolje partije u najbitnijim utakmicama za plasman na Olimpijske igre u Parizu, sjutra sa Njemačkom i u nedjelju protiv Slovenije.

Nakon prespavane noći, slično razmišlja i Nina Bulatović.

Utakmicu protiv Paragvaja nismo otvorili na najbolji mogući način, ali najbitnije je da smo osvojile dva boda i sada se okrećemo Njemačkoj“, poručilo je krilo crnogorske reprezentacije.

Lavice će koplja sa domaćinom kvalifikacionog turnira u Ulmu ukrstiti danas od 14.15 časova.

Njemačka je sjajna ekipa, vrhunski pokrivena na svim pozicijama. Međutim, nama predstojeći duel može riješiti pitanje plasmana na Olimpijske igre i znamo šta nam je činiti“, poručila je Bulatović.

Crnogorke su dobro upoznate sa kvalitetima Njemica, pratile su i duel prvog kola u kojem su domaće savladale Sloveniju rezultatom 31:25.

Ne mogu reći da smo iznenađenje njihovom predstavom u prvom kolu. Kada smo krenule sa priprema foku nam je bio na Njemačkoj i Sloveniji. Znamo koliko mogu i šta može svaka njihova individualka“.

Bulatović se raduje što će dvorana u Ulmu biti popunjena do poslednjeg mjesta.

Volimo ovakve utakmice, uživanje je igrati pred punim tribinama i jedva čekamo da meč počne. Nadam se da će i naši zemljaci doći u što većem broju da nas podrže. Sigurno će nam biti veliki vjetar u leđa“, zaključila je Bulatović.

(lobsport.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.