Crna Gora sigurna kuća za mafiju: Najveći švercer oružja na Balkanu ljetovao u Budvi!

Crna Gora sigurna kuća za mafiju: Najveći švercer oružja na Balkanu ljetovao u Budvi!

Najveći švercer oružja na Balkanu S.T. (ime i prezime poznato redakciji) ljetovao je u jednom budvanskom hotelu skoro mjesec dana, saznaje Borba. On je unaprijed za sebe i članove obezbjeđenja obezbijedio tri apartmana. Kako nam je potvrđeno, on je dnevno po apartmanu izdavajao 7.000 evra, odnosno za tri apartmana 21.000 evra na dan. S.T. je za ljetovanje u Budvi, iskeširao preko 600.000 evra za mjesec dana.
Prema našim saznanjima, on nije izlazio van grada, a policija je bila pojačala mjere nadzora.
“On je sa porodicom i obezbjeđenjem boravio u poznatom budvanskom, luksuznom hotelu. Kretao se samo u krugu hotelskog kompleksa, dok je obezbjeđenje odlazilo i do grada. Kompletan račun za mjesec dana boravka je platio unaprijed, kazao je naš sagovornik iz tog hotela.
Kako saznajemo, policija je znala da se to bezbjednosno interesantno lice nalazi na teritoriji Budve, pa je u tom vremenu, dok je on bio tu, bila pojačana kontrola i mjere nadzora. S obzirom da ga zvanično ni jedna država ne potražuje prema njemu nijesu bile primijenjene neke druge mjere.
Ta osoba se dovodi u vezu sa švercom ogromnih količina oružja za zemlje Bliskom istoka. Označen je kao najveći švercer oružja na Balkanu, a u nekim zemljama mu je zabranjen ulazak. Zvanično, ima firme koje se bave legalnom trgovinom oružjem, ali sve to mu je pokriće za milionske ilegalne poslove.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *