Čović: Zvezda se zalaže da se prvenstva završe

Čović: Zvezda se zalaže da se prvenstva završe

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović kazao je da se zalaže za to da se ABA liga i Evroliga završe na terenu, ali da to neće biti lak zadatak.

Čović je u Jutarnjem programu TV Prva kazao da će svi igrači ”crveno-bijelih” biti testirani na novi koronavirus, te da će oni sa negativnim ishodom u utorak započeti trenažni proces. Prvi čovjek beogradskog kluba smatra da će im biti potrebno mjesec dana da se pripreme za nastavak takmičenja, te da neće biti jednostavno vratiti košarkaše iz Amerike.

“Bez mjesec, mjesec i po dana rada nećemo moći ništa da uradimo. Period od utorka kada oni kreću je najrizičniji period. Postepeno doziranje i uvođenje u trening, oni faktički ništa nisu radili. Svaki dan ćemo ih pratiti. Ko nama garantuje da neko od njih ne može da se zarazi? Zvezda se zalaže da se završe prvenstva, to ćemo znati posle 24. maja. Treba biti realan da Evroliga i svih ostali klubovi imaju dosta stranaca. Naša dva igrača npr. imaju probleme, ne oni, već njihove porodice, mislim da su se dogodili i neki smrtni slučajevi… U svakom slučaju tu smo, krenuli smo da radimo”, kazao je Čović.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *