Član Odbora direktora ACG Branko Vuković: Razumijemo odluku Lončarevićeve, zatekla je pistoš!

1

Odbor direktora Aerodroma Crne Gore razumije  zašto je sada već bivša v.d. izvršnog direktora Ana Lončarević podnijela ostavku koja je uslovljena užasnim stanjem u preduzeću koje je ostavila prethodna vlast, saopštio je za Vijesti član Odbora direktora ACG Branko Vuković.

On je istakao da su u kompaniji zatekli pustoš i da će u saradnji sa Vladom učiniti sve da je u najkraćem mogućem roku vrati na pravi put.

-Svjesni smo da je posle DPS-SDP hobotnice koja je za sobom svuda, pa i na aerodromima ostavljala pustoš teško ostvariti rezultat, ali razočaraćemo sve dušebrižnike, jer smo kao odbor spremni da se potpuno predamo za ono što se od nas očekuje. To je dizanje na noge jednoga od stubova države Crne Gore, koji je prethodna vlast dovela u stanje borbe za opstanak. Bivši menadžment je po dolasku na čelo firme zatekao 25 miliona eura, da bi mi danas bili u situaciji da poslujemo sa minusom od 13 miliona eura, u jeku pandemije primali su se radnici, a Aerodromi nisu imali nikakve prihode. Kako je već navedeno, zbog tako katastrofalne situacije razumijemo čin ostavke, jer smo i sami zatekli ovakvo stanje- rekao je Vuković.

 

1 Comment
  1. Dule komentariše

    Auuu prdnjave vise zatekli pustoš ovde,ondje,tamo ,ovamo kako li opsta ova cg dok ne dodjoste vi “spasioci” ??? Isto kao sto ovi spasiše srb .od bankrota ista prdnjava!

    5
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.