„Cijeli stadion je bio uz nas, to nam mnogo znači“

0

Fudbaleri Budućnosti su lagano i rutinski savladali „nebeskoplave“ na podgoričkoj areni, postigli dva gola, mogli još minimum dva, nastavili trku za prvo mjesto na tabeli i tako su – priredili navijačima jednu lijepu noć pod Goricom.

Golove za plavo-bijelie su postigli centarfor Đorđe Despotović i krilni napadač Stefano Almeida, asistencije je potpisao supertalentovani vezista odvano već reprezentativnog kalibra Vasilije Adžić, a dobre prilike su imali Igor Ivanović, Petar Grbić, Miloš Brnović, Balša Sekulić

Ostvarili smo pobjedu koja nam mnogo znači – i na psihološkom planu i naravno na rezultatskom. I ono što je najbitnije, naša pobjeda je čista kao suza“, rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković, koji je dodao…

Mislim da smo odigrali jednu od boljih utakmica, a pored dva gola imali smo još tri – četiri stopostotne šanse koje smo morali da realizujemo. Međutim, svakako moramo da budemo zadovoljni“, jasan je naš trener.

Šef nije krio oduševljenje zbog navijača – „Varvari“ su još jednom bili uz svoj tim srcem i dušom, a protiv Petrovca se probudio i „zapad“, koji je znao da pozdravi dobre poteze koje su pravili „plavo – bijeli“ prvotimci. A zaista ih je bilo mnogo…

Imao sam osjećaj da je cijeli stadion uz nas. To je na mene ostavilo najjači utisak“, poručio je Milinković, pa se nadovezao.

Znamo da su Varvari uz nas svaki put, i kod kuće, i na strani, i kad je dobro i kad nije, ali svi smo čuli ovacije sa zapadne tribine, svaki potez je ispraćen aplauzom, a to nam svima znači mnogo, posebno igračima. Nadam se da će se taj trend nastaviti, a da ćemo mi ubuduće igrati još bolje i efikasnije“.

„Plavi“ su sinoć nakon pobjede odradili oporavak na stadionu pod Goricom, a već danas se okreću utakmici sa ekipom OFK Mladost Lješkopolje – meč je na programu u srijedu u 18.30 sati, a ulaz na stadion će biti besplatan.

Prije Petrovca sam rekao igračima da imamo još deset mečeva i da je svaka utakmica podjednako bitna za nas, jer možemo na svakoj da osvojimo samo tri boda, a mnogo više da izgubimo. Zato, ne smijemo da pravimo razlike“, jasan je Milinković, čiji je fokus na Lješkopoljcima i trenutno ne razmišlja o Dečiću sa kojim igramo naredne nedjelje…

Ne mislimo o Dečiću dok ne završimo utakmicu sa ekipom Mladosti. Sve i da riješimo te dvije utakmice u našu korist – nadam se da hoćemo i daćemo sve od sebe – opet ima još da se igra. Zato je svaka naredna utakmica najbitnija. Daleko je 25. maj, volio bih da do našeg cilja dođemo ranije, ali nažalost u ovome trenutku ne zavisimo samo od sebe, zato je fokus iz meča u meč ključan“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.