Cetinje: Uhapšene četiri osobe!

1

Cetinjska policija je lišila slobode jednu osobu zbog nedozvoljene trgovine, jednu osobu zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, te dvije osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

– Kod D.A. (36) je policija je kontrolom pronašla 16,7 grama opojne droge kokain. D.A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Na Cetinju je kontrolisan i A.M. (60) kod kojeg je pronađena određena količina cigareta bez akciznih markica, te je o svemu obaviješten nadležni tužilac po čijem je nalogu ovo lice lišeno slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Kontrolom M.T. (36), kao i kontrolom S.F. (28) pronađena je manja količina opojne droge marihuana i oni su uz zahtjeve za pokretanje prekršajnih postupaka privedeni nadležnom sudiji za prekršaje – saopšteno je iz Uprave policije.

 

 

1 Comment
  1. Barski komentariše

    Prijestoničani razvijaju novu privrednu granu,koja im uz poklon iz budžeta omogućava da avetaju sa balvanima i gumama,izigravajući svjetsku avangardu.Što bi s čokoladama,marihuanom,đe vam je milo?Gadna sorta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.