Cetinje: Podgoričanin uhapšen zbog lažnog predstavljanja

0

Službenici Odeljenja bezbjednosti Cetinje rasvijetlili su prevaru i uhapsili Podgoričanina K.I (39), saopšteno je iz Uprave policije.

K.I. je osumnjičen da se lažno predstavljao i tako uzeo 300 evra.

“Osnovna državna tužiteljka koja postupa u ovom predmetu je nakon saslušanja ovom licu odredila zadržavanje do 72 sata  nakon čega će biti priveden sudiji za istragu”, dodaje iz policije.

Osim toga cetinjska policija sprovodi pojačanu kontrolu mjera za suzbijanje pandemije Covid19, te su od 5. do 12. marta kontrolisali 1.287 lica od kojih je njih 681 upozoreno. Kontrolisano je i 148 lica koja se nalaze u samoizolaciji, kao i 61 objekat.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti podnijeta je krivična prijava protiv vlasnika jednog ugostiteljskog objekta koji je zatečen u radu uprkos zabrani rada lokala u tom gradu. Zbog kršenja mjere zabrane napuštanja objekta stanovanja u vremenu od 21 do pet časova krivično su procesuirana dva bezbjednosno interesantna lica sa Cetinja T.M. (33) i B.V. (45)”, navode iz policije.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje svakodnevno vrše kontrole poštovanja mjera zajedno sa službenicima Komunalne policije prijestonice Cetinje i Turističke inspekcije što će se nastaviti i u narednom periodu u cilju suzbijanja pandemije Covid19.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.