Cetinjaninu oštećen automobil: Crtaju mi metu, nisam član ni jedne političke partije

0

Dragi prijatelji nijesam htio da izbacam slike ni snimak da ne bih još više podgrijao atmosferu koja je već podgrijana,ali pošto vidim da sam već izašao na Fejsu na razne portale onda sam odlučio da izbacim slike i snimak! Hvala vam prijatelji što me zovete i brinete. Hvala Bogu ja i moja porodica smo dobro! Pričinjena je materijalna šteta ali sve što se parom može platiti je zanemarljivo pri ljudskom životu! Budimo ljudi! Ne mrzimo nikoga volimo se poštujmo i cijenimo-napisao je na svom Fejsbuk profilu profesor fizičke kulture Cetinjanin Petar Lekić.

Nepoznati počinioci ili počinioc su oštetili Lekićev automobil, polomili zadnje staklo i na nekoliko mjesta izgrebali boju.

U izjavi za Radio Cetinje Lekić kaže da je njemu „nacrtana meta“ jer je, iako nije član ni jedne političke partije, već bio „imenovan“ za direktora u nekoliko firmi iako to nema veze sa istinom.

“Prvo sam „proglašen“ za direktora škole, pa za direktora Nacionalnog Parka Lovćen, pa odmarališta Lovćen – Bečići. Vjerujte da od toga ništa nije istina. Ja se grozim politike i političara, a sve to je povezano sa politikom. Dotle je bilo došlo da su mi mnogi čestitali, zvali me i tražili da ih zaposlim. Ja u svemu tome nemam nikakve veze “, kaže Lekić.

Ovaj vandalski čin, koji je na društvenim mrežama naišao na osudu stanovnika Prijestonice, dovodi se u vezu sa angažmanom Lekića kao vjernika i poklonika Srpske pravoslavne crkve, navodi Cetinjski list.

Iz policije Cetinjski list nezvanično saznaje da je slučaj prijavljen cetinjskom odjeljenju bezbjednosti, a da će se tokom dana o ovom slučaju oglasiti i Uprava policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.