Carević poručio Džakoviću: Od lopova i nitkova kao što si ti, meni podrška ne treba!

2

Gradonačelnik Budve Marko Carević (Demokratski front) je ponovo nazvao nezavisnog odbornika Stevana Džakovića lopovom i zapitao ko je on da dijeli moralne lekcije, a želi da omogući Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da se vrati na vlast.

Ne znam, gospodine lopove, sa kojim obrazom pričate o bilo čemu. Vi ste bili na mojoj listi ne ja na vašoj, gospodine lopove. Učinite nešto u životu, zaradite, donirajte u humanitarne svrhe, bilo što, nemojte samo da klepate i da trčite za onim koji će vam više korito napunit’. Tražili ste i ucjenjivali me, ali ne može, jer mi nije potrebna podrška od takvog licemjera, nitkova i lopova”, kazao je Carević.

Odbornica Anđela Ivanović iz Crnogorske je kazala da nijesu dozvoljene ružne riječi i iznošenje porodice u javnosti.

Rađenović: Džaković da traži oprost od građana i vrati mandat;

Odbornik Socijalističke narodne partije (SNP) Krsto Rađenović poručio je Džakoviću da traži oprost od građana i vrati mandat ili potpiše inicijativu za skraćenje odborničkog saziva.

Odbornica Demokratske partije socijalista (DPS) Snežana Kuč poručila je da izađu i kažu koji je to od odbornika ukrao i da se prestane sa vrijeđanjima.

“Za sve ono što ste rekli, mi nismo nikakva organizovana kriminalna grupa (OKG), niti lopovi, ako imate nešto prijavite tužilaštvu. Dosta je bilo sa mržnjom i neistinama koje iznosite. Za ove riječi će neko odgovarati. Ubuduće vodite računa, dalje sa nama nećete ovako razgovarati”, kazala je Kuč.

Rađenović je odgovorio da odbornici DPS nijesu napravili otklon od OKG koja je moćnija od “Pink pantera”.

“Nije stamota da kleknete i molite građane za oprost. Za ove tri godine nije bilo afere, pljačke. Nije sramota da kleknete i tražite oprost. Skratimo mandat i idemo na izbore”, poručio je Rađenović.

Odbornica DPS Dragana Pima kazala je da sjednica liči na ulicu, a da istup Rađenovića govori o njemu.

I ona je napomenula da je prekršen Poslovnik i da se moraju sankcionisati vrijeđanja odbornika.

Jovanović Džakoviću: Nije tačno da ste vi vlasnik mandata, već građani

Šef kabineta predsjednika Opštine Budva, Nikola Jovanović, pozvao je Džakovića da vrati novac koji je uzeo iz kase Pokreta za promjene (PzP) i kaže gdje je taj novac završio, da li kod brata ili kod koga.
“Nećemo dozvoliti da 300 glasova koje je Demokratski front (DF) dobio , Džakoviću prenesete DPS-u. Postali ste član organizovane kriminalne grupe (OKG). Nije tačno da ste vi vlasnik mandata, već građani i ti isti građani vam sada kažu šta misle o tome. I to je demokratija. Vama bezbjednost nije od nas ugrožena, vas policija vodi i kidnapuje i dovodi”, kazao je Jovanović.

2 Comments
 1. Munja komentariše

  Gotovo ste, još malo Careviću pa se možes šepuriti po Grblju.

  23
  1. Kafanski filozof komentariše

   Munja sa ove strane to drugacije izgleda!.
   Malo si spor sa tvojom propagandom !.
   Proso voz !.
   Promena ce biti !.
   Samo treba da se vidi, dal ce biti lagane ili lavinske !.

   10
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.