Carević: Politika DPS-a je prošlost, sve čestitke na uspjehu mladom Kovačeviću

3

Narodna volja još jednom je potvrdila da je prevaziđena politika DPS-a postala ružna prošlost, prokomentarisao je predsjednik opštine Budva Marko Bato Carević izbore u Nikšiću.

“Čini mi posebno zadovoljstvo da pozdravim uspjeh našeg mladog Marka Kovačevića iz Nove Srpske Demokratije i koalicije Za budućnost Nikšića jer su uspjeli i pored pritisaka, kupovine glasova, lažnih optužbi i malverzacija da pokažu da su dostojni da svojom mladošću i hrabrošću vode svoj grad u bolju budućnost. Ovim smo nastavili pobjednički marš koji smo započeli u Budvi kada smo istorijskim rezultatom pobijedili DPS i jasno stavili do znanja da ne pristajemo na prekrajanja izborne volje građana”, navodi Carević.

Kako kaže, baklja slobode koju su zapalili u Budvi apsolutnom pobjedom njihove liste nad DPS-om, raširila se po čitavoj Crnoj Gori.

“Zadovoljstvo je što nastavljamo pobjedničkim nizom. Nadamo se da smo time poslali i jasnu poruku svim političkim akterima, naročito DPS-u, da politička korupcija koja je započela u Nikšiću a završila se u Budvi, više nigdje neće proći. Građani Nikšića su prepoznali politiku DPS kao prevaziđenu politiku prošlosti i da je vrijeme da retrogradne struje ostave tamo gdje i pripadaju, a da zajedno kroz slogu i sabornost krenemo u budućnost. Još jednom svim građanima čestitam pobjedu i izražavam nadu da ćete zajedno sa novim rukovodstvom grada vrlo brzo započeti ekonomski i sveopšti preporod Nikšića”, poručuje Carević.

3 Comments
  1. Ivi komentariše

    Sve. Odličan čovjek. VUČIĆ NIJE PROŠAO-REČE ŽELJKO IVANOVIĆ. AJMO U RED, I DA SE DRŽI DISTANCA, AJMO, NEMA FOLIRANJA DA STE EKSPERTI. NA INTERVJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASKE SU OBAVEZNE, nemoj da Vas izbacuje napolje.

  2. Milica komentariše

    Tako je, svi smo uz Marka i znamo da ce biti odlican gradonacelnik!

  3. Jovana komentariše

    Marko je naš ponos!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.