Carević Demokratama: Umjesto da se krene sa demontažom nakaradnog sistema, vi ste zabrinuti za imidž Đukanovića

24

Poštovana gospodo iz Demokrata, sa velikom pažnjom smo pročitali vaše saopštenje za javnost i prosto nam je nevjerovatno da ste tako brižljivo uvažili netačne informacije koje je plasirao jedan opskurni medij u većinskom vlasništvu Mila Đukanovića. Posebno imajući u vidu da se radi o čovjeku koji je tokom svoje trodecenijske vladavine nanio previše zla Budvi. Pomenućemo samo Sveti Stefan i tu ćemo se zaustaviti, jer smo valjda zajedno podržali mještane u njihovim pravednim zahtjevima? Ili to ne smatrate u ovom trenutku važnim, tačnije važnijim od čuvanja tekovina i zaostavština DPS koja se najočiglednije vidi upravo u jednom beskrajnom krugu korupcije sa kojom su se svakodnevno suočavali građani Crne Gore bez obzira na vjeru i naciju, saopštili su iz kabineta predsjednika Opštine Budva, Marka Bata Carevića.

Oni su u odgovoru na jutrošnje saopštenje Demokrata Budva odgovorili da su oni, umjesto da se krene sa demontažom tog nakaradnog sistema, zabrinuti za imidž Mila Đukanovića i kompanije koja je ekonomski potpuno devastirala ovu državu.

“Da li je to razlog zbog kojih ste naprasno odustali od tužilačkih zakona pa sada prebacujete lopticu u naše dvorište ili ste se jednostavno prepoznali u tim papirima? Svojim saopštenjem vršite negaciju korumpiranosti sistema DPS što je suprotno zdravoj logici i saznanju svakog građanina Crne Gore. Zar je moguće da saopštavate da ovaj bivši režim nije korumpiran i da su brojni privrednici bili primoravani da plaćaju reket kriminalnoj hobotnici zvanoj DPS. Izvlačenjem iz konteksta i malicioznim napadima upravo branite DPS i izgleda da ponuda da se uđe u koaliciju u Nikšiću nakon izbora nije slučajna. Umjesto napada na mene lično, bolje bi bilo da ste prihvatili poziv da zajedno sa mnom posjetite zemlje regiona i da zajedno pokušamo da spasimo turističku sezonu. A takođe ne bi škodilo da ste otišli u Jasenovac i poklonili se sjenama žrtvama fašizma s obzirom da na to ste kao i ja dobili poziv na koji se niste odazvali”, navodi se u reagovanju Marka Carevića.

Prema njihovim riječima, što se tiče funkcionisanja koalicije, potpuno ste u pravu ali je nevjerovatno sa koliko licemjerja zaboravljate da napomenete da je kašnjenje usvajanja budžeta rezultat vaših opstrukcija, kao i kašnjenje plana investicija.

“I naravno, moramo dodati da se ista priča ponavlja kao tačno prije godinu dana kada ste isto ovo radili, jer vam je i tada bio draži DPS na vlasti nego koalicija koju predvodi Marko Bato Carević. Pošto toliko brinete o interesu grada, moramo da naglasimo da se interes grada nikako ne poklapa sa interesima DPS a građani su svoj jasan odgovor dali 30.08 pa ukoliko vam se ne dopada taj izbor i ukoliko tražite način da izigrate volju i povjerenje građana, molimo vas da to uradite ovoga puta direktnije kako bi napokon spale sve maske”, dodaje se.

Ovim saopštenjem ste, ističu, poslali jasnu poruku kako funkcionišu vaši koalicioni dogovori, na žalost, tako će biti izgleda i u Nikšiću a vjerovatno je trebalo poslati i neku poruku biračima u Herceg Novom.

“Iskustva privrednika koji su posao mogli da završe samo ukoliko plate procenat je javna tajna i mislimo da ste toga i te kako svjesni, samo nam nije jasno šta ste ovim saopštenjem htjeli da postignete osim što ste se javnosti preporučili kao advokati korumpirane hobotnice DPS i izvršili negaciju kriminalnog ekonomskog modela bivšeg režima”, zaključuje se u saopštenju.

24 Comments
 1. Vladan Vujov komentariše

  Svetov mali Rolingtons napadacMila. Na referendumu sevdobri prodao.

  12
  1
  1. LipaLipa komentariše

   … zbog pozicije df, pad akcija, sloma njihove “berze” i Carevic, Car, mora da cigani, … da je srece, on bi bio “gazda” u df, … nesto sumnjam da bi bilo, ovog i inih drugih njihovih ciganluka, … aj zdravo, …

   2
   2
 2. Dzindzer komentariše

  Narod bi volio da se vrati dostojanstvo koje je vladalo pred avgustovske izbore i da se medjusobno ne optuzujete i ne napadate. U suprotnom, ugasili smo ga svi – sto bi rekli tinejdzeri.

  15
  2
  1. Andrija G komentariše

   Bravo Bato, Care!!!
   Demokrate kupuju tuđe poslanike i ne izjašnjavaju se ni po kom pitanju!
   Bečić je preuzeo puno današnjih ministra pa i samog Krivokapića.
   Sa Demokratama nema pravih reformi!
   Oni već pregovaraju sa DPSom. To je očigledno!!!!

 3. Goran komentariše

  Lijepo si priznao da za sve poslove koje si radio platio si korupciju
  Treba da znas , a kako je ocigledno, ne znas nista , trebao bi makar neko da pokusa da te nauci
  Ili makar da ti napose sta da pricas….
  Ovako, sam sebe ces strpati u zatvor….

  4
  22
 4. Zoran komentariše

  Tako je to kad kamiondzija zajase opstinu…. luda glava…. pa jos sam prizna da je placao korupciju….jao, jao, jao…..

  3
  25
  1. Strasni sud komentariše

   A KO NIJE PLACAO ZA VREME VLADAVINE MAFIJASKE HOBOTNICE MILA LOPOVA

   10
   2
 5. Jasna komentariše

  Najpametniji si kad cutis….. da zaboravimo na tvoje gluposti, nije lose da se od sad pojavljujes sa perikom… mozda bude bolje….

  3
  23
 6. Rajko komentariše

  Kakva budala , je li ovo realno????

  3
  25
 7. Janko komentariše

  Vratite ga u kamion…. vidite da je poludio
  Ko joj normalan priznaje da daje korupciju

  4
  22
  1. Strasni sud komentariše

   CAREVICU CARE RAZVALJUJ MILOVE LOPURDE

   7
   1
 8. Savan komentariše

  Careviću ne brini ti za Nikšić nego se ti brini za Budvu a tvoje ponašanje je budi Bog s nama. Priznaješ sam da si dio korupcije, tako da se ti ostavi Demokrata nego vidi u svoje dvorište. Ako koalicija u Nikšić ne uspije ti ćeš snositi odgovornost jer si previše osilio…

  4
  21
 9. Bec komentariše

  Bravo Bato

  24
  2
 10. Zaviša komentariše

  A ko bi to sa DPS-om moj Bato ako ne vi, pa vi ste im produžena ruka. Ti si sarađivao sa njima

  3
  21
  1. Buki komentariše

   A da loši Bato je kriv sto dobra vlada zapošljava nove stare dpessovce…

   13
   1
  2. Andrija G komentariše

   Daj, molim te, jedan jedini dokaz da DF ima bilo šta zajedničko sa DPSom???!!!!
   Lupetaš gluposti!?

   3
   1
   1. Rajko komentariše

    Ima Medojevića koji je vladao za ustav

 11. Kontra revolucija komentariše

  Al se usilili botovi demokrata, mora da je Rajnke umesto sendvica podelila koju porciju hamburgera !.
  Napadate jedinog coveka koji je u stanju da pokrene prave promene u Crnoj Gori !.
  Ovi sadašnji Krivi, Becic i Abazovic iz lutkarskog pozorišta, njih mozete u vodu baciti, ne bi se od vode njihove ljige prepoznale !.
  Evo mjeseci prolaze a demokrate koce li koce promene, izdajnici !.
  Tako to dodje kad moraju da pitaju strane ambasade dal smeju i u toalet ili wc !.

  15
  2
  1. Onako usput komentariše

   Sve jedan te isti.Toliko je ogranicen , da ni pisanje/formu ne umije promijeniti , kako bi se kamuflirao!Dobro nije sve pod istim nickom pisao 😀

   2
   6
 12. Mirko komentariše

  Ako si ti Carevicu i tvoji partijski drugovi divlji i nepismeni znaj da smo mi u Demokratama ono suprotno. I necemo pustit da nas povucete sa vama na dno!

  1
  12
 13. Mihailo komentariše

  Demokrate su samo produžena ruka Demonske partije satanista, njihove kameleonske milogorske crveno žute boje jasno govore kom taboru pripadaju, srpski narod mora da ih žestoko kazni u Novom i na svim sledećim izborima

  7
  3
 14. MIKI komentariše

  BRACO SRBI, NE NASJEDAJTE NA PREVARE MALOG SIBICARA BECICA.MI SRBI, IMAMO SVOJU KOALICIJU, ZA KOJU CEMO GLASATI.PUNA PODRSKA DF. PODRSKA ZA BRATA SRBINA BATA CAREVICA.

  5
  2
 15. E viva komentariše

  Evo ga,izasao iz pecine..

  2
  1
 16. Rajko komentariše

  Ima Medojevića koji je glasao za ustav

  2
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.