Ćalović – Marković: Skeptična sam da će praksa dodjele stanova biti adekvatno riješena

0

Izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora(MANS) Vanja Ćalović Marković, kazala je za TV Vijesti da je skeptična da će se praksa dodjeljivanja stanova funkcionerima biti adekvatno riješena.

„Prvenstveno jer ova Vlada ovo pitanje nije trebala da stavi na dnevni red na ovaj način. Premijer dok je bio na čelu Savjeta za borbu protiv visoke korupcije preporučio da ova odluka bude revidirana i da dok ne budu definisani kriterijumi“, navela je Ćalović Marković.

Dodala je i da ta odluka nikada nije trebala da bude na dnevnom redu ove Vlade.

„A ako se već našla na dnevnom redu morala je da bude promijenjena na način da ne uključuje recimo predstavnika Kabineta predsjednika, a pogotovo pojedince kao što je Pešić koja je dobila i stan i kredit od iste komisije“, rekla je Ćalović Marković.

Ćalović Marković je navela da „Vlada pored svih problema u kojima se država nalazi u prvih 100 dana rada među prioritetima ima da predloži članove komisije“.

„Vlada je pokušala da nastavi staru praksu… Nije se samo Vlada Abazovića nažalost dosjetila da nastavi sa praksom DPS-a, nego i Vlada Krivokapića se bila dosjetila…“, kazala je Ćalović Marković.

(TV Vijesti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.