Mladen Mikijelj

Budva: Rasvijetljeno silovanje, uhapšen Bjelopoljac

0

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe.

Policijski službenici upućeni su u prostorije HMP gdje su utvrdili identitet lica nakon čega su sa njom obavili razgovor.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se oštećena odvede u Opštu bolnicu u Kotoru radi vršenja specijalističkih pregleda, te da se preduzmu dalje aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

Pripadnici budvanske policije preduzeli su sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica i u krajnjem, rasvjetljavanja ovoga događaja, koje su rezultirale identifikovanjem izvršioca djela koje je tužilac kvalifikovao kao krivično djelo silovanje.

Identifikovan je M.J. (21) iz Bijelog Polja kojem se na teret stavlja pomenuto krivično djelo i on je danas lišen slobode.

Uz krivičnu prijavu će biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, u zakonskom roku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.