Budućnost: ABA liga od večeras ne postoji, tražimo smjenu Novosela i Čabarkape!

1

Košarkaški klub Budućnost 19 minuta prije ponoći, obratio se javnosti sa saopštenjem povodom majstorice doigravanja plej-ofa ABA lige.

Prenosimo ga u cjelini, bez redakcijskih izmjena.

“U dogovoru sa Čovićem direktor i sportski direktor ABA lige omogućili neregularnost u V utakmici finala i fizičke napade na igrače Budućnost Volija Igrači i stručni štab Budućnost Volija su večeras doživjeli horor – linč i fizičko nasilje.

Nakon napada kojeg su zabilježile kamere i prenijeli svi mediji uključući i srpske, a koje su snimili i članovi naše delegacije, kada su igrači gađani upaljačima, drškama, stolicama i drugim predmetima i kada su napadnuti od strane velikog broja navijača na terenu, povukli su se u svlačionicu, spašavajući se od agresije, potpuno nezaštićeni od strane policije i pored obećanja koje je policija danas poslala Klubu u zvaničnom saopštenju. Povrijeđeni su igrači Noris Kol, Suad Šehović, a Nemanja Gordić je pogođen stolicom.”

“Svjesni da je atmosfera takva da nema uslova da se odigra utakmica, od čelnika ABA lige, za koje smo dobili informaciju da su ucjenjeni od strane Crvene zvezde, tražili smo da se isprazni dvorana ili da se utakmica odigra sutra. Na žalost, mada su Novosel i Čabarkapa vidjeli da su naši igrači u pravom smislu riječi jedva izvukli živu glavu i da bi došlo do ozbiljih povreda košarkaša i stručnog štaba, sa potencijalno smrtnim ishodom da su još par minuta ostali na terenu, insistirali su na tome da se za pet minuta vrate na teren, sa prijetnjom da će se utakmica registrovati sa službenim rezultatom od 20:0 u korist Crvene zvezde. Mada svjesni da u toj situaciji možemo biti samo poraženi, prihvatili smo da bi sačuvali igrače i stručni štab.”

“Ponosni smo na naš tim što su u takvoj situaciji ipak izašli na teren. O svim dešavanjima ćemo detaljno i sa dokazima informisati klubove vlasnike ABA lige, jer sa ljudima koji su nas doveli u ovu neprihvatljivu i ponižavajuću situaciju, ABA liga od večeras ne postoji. Očekujemo njihovu smjenu.”

1 Comment
  1. Varvarin komentariše

    Ovaj Bokan i krimi ekipa koja nazaloat trenutno vodi Buducnost stvarno imaju problem sa mozgom. Fino mu je DK rekao. Ko o cemu k… O postenju. A sta je sa atmosferom u Podgorici, pljuvanje od strane ministrovog sina? Da covek ne poveruje koliki ljigavci, licemjeri, prevaranti i kukavice su Bokan i ta ekipa. Treba ih metkom pocerat iz Buducnost da nepismeni narko dileri vise ne brukaj casno ime Varvara

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.