Bruka: Mediji DPS-a izmislili izjavu senatora iz Amerike!

3

Senator Dik Durban nije dao intervju Skala Radiju, niti je autor komentara koji su objavljeni. Tog intervjua nije bilo.

Tako je iz Durbanovog kabineta odgovoreno “Vijestima” na pitanje da li je senator u intervjuu za Skala Radio iznio niz ocjena, uključujući to da među istaknutim pojedincima iz nove vlasti u Crnoj Gori ima agenata Bezbjednosno informativne agencije Srbije.

Na tu navodnu izjavu su reagovali i iz Socijaldemokratske partije – generalni sekretar te partije je ocijenio da se radi o najozbiljnijem upozorenju novoj vlasti do sada.

U tekstu je najavljeno i da će potpredsjednica Kamala Haris ili neko iz Stejt departmenta posjeti Crnu Goru i prenijeti tu poruku aktuelnoj vlasti u Podgorici, ali i Srbiji, Rusiji i Kini.

Durbanu je pripisana i konstatacija da SAD “znaju za ulogu SPC, državnog vrha Srbije preko svojih agenata iz BIA, među kojima ima i istaknutih pojedinaca iz nove vlasti u Crnoj Gori”.

“Znamo u Vašingtonu i za ogromne količine novca koje su preko SPC ubačene iz Srbije i Rusije, sve u cilju destabilizacije Crne Gore, a na taj način i NATO I EU. Svjesni smo potpuno da zvanični Beograd pokušava izazvati u Crnoj Gori situaciju, kakvu je već izazvao u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu 90-ih godina prošlog vijeka. Ta im namjera neće poći za rukom“, riječi su koje se pripisuju Durbanu.

Kao autor intervju, Skala Radio je naveo svog dopisnika, Mirsada Jahovića, predsjednika udruženja iz dijaspore SAD CG US Global.

Jahović je nedavno tvrdio da je napadnut u Čikagu, kada je, kako je rekao, nepoznata osoba pucala na njegov kamion. Jahović je tada kazao kako sumnja da je napad organizovala osoba iz Njemačke koja mu je upućivala prijetnje zbog njegovih negativnih ocjena o litijama i organizovanja sahrane mitropolita Amfilohija.

3 Comments
 1. NikšićGolijaKiM komentariše

  Da li je uhapšen Slavki Mandić?! Ovo su ozbiljne stvari jer se namjerno cilja SPC i SRBI da su krivi što su živi i što traže svoja prava a džukela od Slavka na svaki način preko “Skale” svakodnevno isijava mržnju i na emisiji njegovoj na TV A1 da je to prešlo granice normalnog izvještavanja već planirano huškanje na SRBE i da li je uhapšen Mirsad Jahović koji takođe svakodnevno huška na SRBE i propagira govor mržnje?! Da li je CG vlada uputila Sjedinjenim američkim državama zahtjev za hapšenje tog nesoja a postoji puno razloga da se uhapsi?!!! Naravno, šta brig podmukle “experte” i lažnog vjernika Krivokuću kao ni “časnog” Dritka koji radi za interese takozvanog nezavisnog Kosova i državu Albaniju i njihove interese!!!

  9
  1
 2. MIKI komentariše

  Slavka Mandica, narodnog neprijatelja, petokolonasa, drzavnog izdajnika, pod hitno procesuirati, zbog djaela veleizdaje.

 3. NIKO99 komentariše

  Ovi amrički senatori polako postaju igrači u igrama moći a neznaju ni o čemu pričaju, po običaju, uvijek prvo nešto kažu pa poslije razmišlajju onda kada je već isuviše kasno. Bolje bi im bilo da se ne petljaju u sve i svašta. Ko se u makinje mješa pojedu ga svinje. Samo se kompromituju i ispadaju blesavi. Tamo neki fakin može da ih uvuče u nekakve glupe nesojske stvari. Ovako se ovaj zamjerio svima normalnim ljudima u Crnoj Gori.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.