Brnabić: Mislim da je važno da Vučić ode u Tiranu, niko nema kredibilitet da se suoči sa licemjerjem kao on

4

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić još nije doneo odluku o odlasku na Samit EU-Zapadni Balkan u Tirani, ali smatra da je važno da ode tamo, jer niko nema kredibilitet i ne može da se suoči sa licemerjem kao on.

„Ljudski mogu da razumem dilemu koju Vučić ima“, rekla je predsedica Vlade sinoć u “Hit tvitu“ na TV Pink i dodala da se često pita „kako čovek ima takve živce, toleranciju i strpljenje kao što ima Aleksandar Vučić, da se na taj način bori i izbori neke stvari za Srbiju i Srbe na KiM“.

Brnabić je podsetila da je predsednik Vučić, posle odluke premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da Nenada Rašića, koji uživa manje od 0,2 odsto podrške Srba na KiM, protivustavno i protivno Briselskom sporazumu imenuje za ministra za zajednice i blage reakcije EU, rekao da neće putovati u Tiranu na Samit koji počinje 6. decembra.

4 Comments
 1. Biljana komentariše

  Veoma teški dani za predsednika Vučića i našu državu,opet smo na udaru i svi podržavamo premijerkino mišljenje da nema nikog boljeg i spremnijeg od Vučića da se suoči sa svim neopravdanim napadima i pritiscima da se odreknemo dela svoje vekovne teritorije

 2. Gaga komentariše

  Sledi veoma tezak razgovor za predsednika,ali to me moze niko bolje od njega

 3. Olja komentariše

  Veoma je bitno da Vucic bude u Tirano,niko drugi ne mozs bolje braniti stavove Srbije od njega

 4. Mira komentariše

  Pred Srbijom su veoma vazni razgovori,koje ce najbolje u interese citave nacije obaviti i odbraniti predsednik Vucic

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.