Božović pozvao Sekulovića da otkrije koliko novca je dato Upravi policije za vrijeme mandata Veljovića (VIDEO)

1

Koliko novca je za vrijeme mandata Veselina Veljovića proslijeđeno Upravi policije, kako je pravdan ovaj novac, upitao je poslanik Demokratskog fronta Milo Božović ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića koji je saslušan juče pred Odborom za bezbjednost.

Božović je ocijenio da je Uprava policije i danas zarobljena od neformalnih centara moći, a da se za pojedine poslove koristi SAJ iako nije njihova nadležnost,

“U Budvi je vatrogasna jedinica napadnuta od strane SAJ-a, da bi se kaznili momci koji rade svoj posao. Ista ta jedinica tukla je Mija Martinovića, Gojka Raičevića, svi se sjećamo hamera 2015. godine. Ne mislim da je čitava ta jedinica problematična, mislim da ima i patriota u njihovim redovima”, naveo je on.

Upitao je Sekulovića kako misli da izađe iz ovih problema sa kadrom koji je stekao ogromnu imovinu, skupocjene automobile satove, sa kadrom, koji, kako je dodao, sluša bivšu vlast i daje izvještaje njima, a ne sadašnjoj vlasti.

Božović smatra da je jedini način da se reformiše policija, je da se zaposle ljudi koji do sad nijesu bili dio njega, a ne da se priča da nema kadrova.

“UP jako selektivno djeluje u odnosu na politički opredjeljene građane Crne Gore. Ima velika selektivnost u radu policije”, poručio je on.

Pitao je i da li visoki funkcioneri policije prijavljuju kontakte sa stranim ambasadama, jer su to dužni da urade.

1 Comment
  1. MIKI komentariše

    Javice se Sekulovic, samo jos nesto dase dogovori sa Zeljkom Ivanovicem i Miskom Perovicem.E, moj dobri i posteni Milo Bozovicu, vidis li brate kakvu nam avetinju dovede Zdravko Krivokapic.Batistuta blentavi ministar, E, pukni picko na cetvoro.

    10
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.