Božović i Janković: Vuković uzalud pokušava da napravi otklon od svojih prethodnika (FOTO)

0

S` obzirom da smo u prethodnom periodu bili zasuti propagandnim porukama iz uprave Glavnog grada o tome kako su oni najefikasnija administracija u istoriji Podgorice, slike stanja ulica ih demantuju, poručuju potpredsjednik i član odbora SNP glavnog grada, Bogdan Božović i Luka Janković.

Iako odlazeći gradonačelnik Vuković pokušava da napravi otklon od prethodnih gradonačelnika iz redova DPS-a koji su pod istragama zbog korupcionaških afera, on ne pokazuje ništa drugo do kontinuitet u pogledu nesposobnosti upravljanja Glavnim gradom, navode oni.

 

Šminkanje, betonizacija i promašena saobraćajna rješenja užeg gradskog jezgra pokazuju potpunu nezainteresovanost aktuelne gradske vlasti za život i probleme građana koji žive u prigradskim naseljima, ističu Božović i Janković.

Katastrofalno stanje ulica u naseljima Zagorič, Zlatica, Murtovina i Masline građanima maksimalno otežava redovno funkcionisanje i povećava ugroženost kako vozača, tako i pješaka u saobraćaju, ističu oni.

Ono što poručujemo jeste da će se praksa getoizacija i nesposobnosti prekinuti onoga momenta kada gradsku vlast preuzmu odgovorni koji Podgoricu ne posmatraju kroz prizmu povlaštenih, zaključili su Božović i Janković u svom saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.