Bošković uveseljava javnost: Ponosan sam što sam vratio orden SPC

5

Ministar odbrane Predrag Bošković saopštio je da u Vojsci Crne Gore ima pripadnika svih nacija, a da Srba ima više od 20 odsto.

On je to saopštio odgovarajući na poslaničko pitanje poslanika Demokratskog fronta koji je pitao “da li je istina da je započet proces čišćenja Vojske Crne Gore od pripadnika srpske nacionalnosti”

“Pošto sam dobio saglasnost da saopštim, načelnik u generalštabu koji je odgovoran za kadrovanje je Srbin iz Trebinja, bivši komandant vazduhoplovstva koji ide na misiju u Brisel je Srbin iz Kragujevca, komandant najvećeg broda je Srbin iz Vojvodine. Još je važnije da ti ljudi ovu državu doživljavaju kao svoju”, rekao je Bošković.

Dodao je da u Vojsci Crne Gore “nikada neće biti prebrojavanja po vjeri i nacionalnosti, već isključivosti prema odnosu države čiju uniforme nose”.

Bošković je Kneževiću odgovorio i da je sredinom februara vratio orden koji mu je dodijelila Srpska pravoslavna crkva (SPC).

“Imam dokaz DHL-a za to, tako da sam više nego ponosan na to”.

5 Comments
 1. PgCG komentariše

  Шта он јадо има…ни кучета ни мачета, да га се сјутра стиде,биће заборављен као лањски снијег…Све ‘орле’ има зашто и зато…Бог зна кога треба да награди!

  21
 2. Kafanski filozof komentariše

  Kako neko moze biti ponosan da nema casti ?.
  A sta mislis koliko se ponosa vratilo u narodu, saznanjem da je jedna gnjida koja ih bruka, vratiila ordenje ?.

  20
 3. Prle komentariše

  Kakav je ovo ljigavac!

  17
 4. Кнез Васојевић komentariše

  “У фукаре очи од сплачине”

  19
 5. милош komentariše

  “Чега се паметан стиди,тиме се будала поноси.”

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.