Bošković: Neću da podnesem ostavku zbog kokaina

1

Ministar odbrane Predrag Bošković kazao je da nakon što je nedavno na školskom brodu Jadran zaplijenjeno oko 60 kilograma kokaina ne prihvata teze pojedinih medija i dijela opozicije da je ukaljana vojna profesija, te da ne namjerava da podnese ostavku.

“Kao čelnik resora odbrane izuzetno sam ponosan na rezultate rada naše obavještajno-bezbjednosne službe i vojne policije. Vojska Crne Gore spriječila je pokušaj zloupotrebe njene imovine od strane organizovanih kriminalnih grupa koje imaju međunarodne pipke. Zar se ostavka nudi u slučaju kada službe kojima se rukovodi daju maksimalne rezultate, prepoznate od strane državnog vrha, naših partnera i relevantnih institucija, ali, vjerujem, i od svakog dobronamjernog građanina Crne Gore”, rekao je Bošković.

Uostalom, kako smatra, građani će najbolje suditi o rezultatima te zajedničke akcije.

“Za nas je to bila dobro planirana i efikasno izvedena akcija koja je omogućila hvatanje na djelu kriminalaca koji su pokušali da koriste objekte VCG za kriminalne aktivnosti, čime se pokazalo da je Vojska Crne Gore snažan i pouzdan sistem. Ne prihvatamo teze pojedinih medija i dijela opozicije da je ukaljana vojna profesija. Čak naprotiv, pokazali smo da su VCG i MO sposobni da se izbore sa ovim teškim izazovima i da neće dozvoliti da neodgovorni pojedinci ukaljaju ugled velikog broja časnih i poštenih pripadnika Vojske Crne Gore”, poručio je ministar odbrane.

1 Comment
  1. Aco Car komentariše

    Ministar daje netačne informacije. DEA je sve to otkrila. Inače da je istina da su policija i obavještajne strukture to sami otkrili to ne bi ni izašlo u javnost da se sačuva čast Vojske CG!
    Ne gazite travu nego pušite…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.