Borovinić Bojović: Podrška vulnerabilnim grupama će i dalje biti naš prioritet

0

Predsjednica Skupštine Glavnog grada, dr Jelena Borovinić Bojović upriličila je prijem za udruženje „Budimo bezbedni“ iz Srbije. U okviru projekta „Zajedno možemo“, koji podrazumijeva umrežavanje mladih osoba sa invaliditetom iz regiona, članovi udruženja borave u četvorodnevnoj posjeti Crnoj Gori.

Predsjednica Skupštine Glavnog grada je kroz razgovor, u prijatnoj atmosferi, upoznajući se sa najmlađim članovima udruženja, preporučila organizacije koje rade u oblasti zaštite prava sa invaliditetom a koje bi mogle doprinijeti ovom regionalnom umrežavanju.

Skupština Glavnog grada je počastvovana Vašim dolaskom. Kao neko ko dolazi iz ljekarske profesije, uvijek sam zagovarala empatičan pristup u svom djelovanju, i podrška vulnerabilnim grupama će nastaviti da bude jedan od mojih prioriteta – poručila je Borovinić Bojović.

Predsjednica udruženja, Dea Đurđević, istakla je aktivnosti i ideje ove organizacije i izrazila spremnost na razvijanje zajedničkih projekata sa crnogorskim organizacijama. Ona je zahvalila predsjednici Skupštine Glavnog grada na prijemu, i izrazila nadu da je ovo samo početni korak u predstojećoj saradnji.

Sastanku je prisustvovao i V.d. Rukovodilac Službe za građane, g-din Vladislav Dajković, koji je pozdravio otvorenost Skupštine Glavnog grada za ovakve inicijative.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.