Mladen Mikijelj

Borovinić Bojović čestitala Dan pobjede nad nacizmom i Dan Evrope

0

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović uputila je čestitku građanima i građankama Podgorice i Crne Gore povodom Dana Evrope i Dana pobjede nad nacizmom.

„Danas kada proslavljamo Dan Evrope i Dan pobjede nad nacizmom, želim da uz čestitku poručim svima našim građanima i građankama da treba da budu ponosni na to što svojom kulturom i tradicijom pripadaju civilizaciji Starog kontinenta i prvim redovima antifašističkog fronta.

Zadovoljstvo mi je što ove godine konačno možemo konstatovati da smo zahvaljujući svom radu i trudu na pravom putu da postanemo i član Evropske unije kao novovremenog saveza evropskih država čije vrijednosti i ciljeve dijelimo. Naravno, još mnogo posla je pred nama i na državnom i na lokalnom nivou. Današnji praznik dobra je prilika da još jednom potvrdimo privrženost evropskim ciljevima i spremnost da ulažemo napor u postizanju standarda koji će nam omogućiti ne samo da budemo član prestižne organizacije kao što je Evropska unija, već i da značajno podignemo kvalitet života naših građana i građanki u svakom smislu“ – poručila je Borovinić Bojović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.