BORBA saznaje: Potraga za Radojem Zvicerom zbog ubistava, ko ga je pustio da pobjegne?

2

Policija traga za Radojem Zvicerom zbog ubistava i sumnje da je sa Slobodanom Kašćelanom stvorio kriminalnu organizaciju, saznaje BORBA.

Podsjetimo navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan, njegov tjelohranitelj Vladimir Vučković, Kotorani Miloš Radonjić i Krsto Maroš, uhapšeni su u Kotoru u policijskoj akciji, a za Zvicerom se traga.

Zvicer je prema navodima medija i prije nekoliko godina izbjegao hapšenje prilikom policijske akcije na teritoriji Kosova i Metohije, pošto je dan prije toga pobjegao iz Prištine na osnovu dojave koju je dobio iz nepoznatog izvora.

Zvicer je jedno vrijeme boravio u Prištini odakle je koristeći lažna dokumenta putovao u Istanbul, Beč i Cirih. Iako se policija nadala da će i on biti uhvaćen u akciji koju su pripremali desetak dana, Zvicer je uspio da napusti mjesto koje je povremeno koristio.

On je vršio razna krivična djela, počevši od međunarodnog šverca kokaina, pa do naručivanja i finansiranja desetina ubistava u Crnoj Gori i regionu. Policija već godinu dana traži Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubistvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova.

Prošle godine, supruga mu je spasila život, kada je u vatrenom obračunu, koji se dogodio u Ukrajini prošle godine, odvratila napadače od namjere da likvidiraju navodnog vođu “kavačkog klana”.

2 Comments
  1. Prle komentariše

    Viđite da nije u ovu “ničiju kuću” na Goricu!

    11
  2. Stefan komentariše

    Dobio dojavu od policajaca bliskih prošloj vlasti.

    10
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.