Borba saznaje: Podgoričanin ucjenjivao koleginicu seksom, da bi joj dao pare da pokrije manjak u kasi!

0

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Milorada Komnenića (31), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ucjena na štetu S.Ž. Kako nam je potvrđeno u policiji, predmet se nalazi u radu kod Osnovnog tužioca u Podgorici.

„Komnenić je nakon što je upoznao S.Ž., koja je zaposlena u jednoj kladionici u Podgorici, istu ucjenjivao i iznuđivao od nje novac, prisiljavajući je na seksualne odnose. Naime, prije oko mjesec dana, S.Ž. je, dok je predavala pazar, primijetila da joj nedostaje 100 evra. Ona je pozvala Komnenića da joj pozajmi novac da pokrije manjak, što je on i uradio. Za uslugu je tražio da se slika gola, u gornjem dijelu tijela i da mu pošalje fotografiju na mobilni telefon. Oštećena je uradila „selfi“, ostajući u brushalteru i poslala je sliku Komneniću. Od tog trenutka je on ucnjenjivao i tražio novac, kao i da imaju seksualne odnose, a ako ona ne pristane na to, da će fotografije proslijediti njenom mužu i njenim prijateljima, ispričao je naš sagovornik iz policije.

Prema našim saznanjima, ona je odlučila da sve prijavi policiji, koja je procesuirala osumnjičenog Komnenića, u redovnom postupku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.