Borba saznaje: Dvije afere o Milovim računima spremne za izbornu kampanju!

2

Kastodi račun i računi Mila Đukanovića, predsjednika DPS-a i Crne Gore biće javnosti prezentovani tokom izborne kampanje, saznaje Borba iz dobroobaviještenih izvora.

U toku je prikupljanje informacija, vezano za ove račune, a u cijelu priču su uključeni i međunarodni istražitelji.

Procijenjeno je da te dvije afere ne treba otvarati dok se ne raspišu izbori u Crnoj Gori, a to je, kako sada stvari stoje, najvjerovatnije na jesen, oktobar ili novembar.

Kako saznajemo, međunarodni tim istražitelja već pola godine radi na otkrivanju činjenica i pronalaženju dokaza vezano za račune prvog čovjeka Crne Gore.

Navodno, sva tajna oko kastodi računa se krije u transakcijama u Crnoj Gori, tj. kupovini i prodaji akcija Prve banke na berzi, kada je Milo Đukanović uvećao šest puta kapital i napravio enormnu zaradu.

“Ako specijalno tužilaštvo otvori taj račun imaćete riješeno sve – odakle su pare došle za pokrivanje Đukanovićevog kredita i ko je osoba koja se krije iza kastodi računa kao kupac Đukanovićevih akcija sa vještački napumpanom cijenom. U sve to su umiješana i poznata braća iz Podgorice, a njihova imena će uskoro biti objelodanjena. Kastodi račun Mila Đukanovića krije tajnu za Telekom i skrivenog kupca. Taj račun vodi do investitora vile na Gorici, otkrio je nedavno predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.

On je potvrdio da će u jeku izborne kampanje biti otvorene dvije velike afere.

”Biće to afere koje će dokazati mnoge finansijske malverzacije vrha režima, rekao je Knežević.

Duško Knežević: Milov kastodi račun krije tajnu za aferu Telekom i skrivenog kupca!

2 Comments
 1. Milan komentariše

  Nema tog racuna, kojim bi bradati pedofili mogli ocrniti Mila.

  3
  22
  1. Dušan komentariše

   Koliko je crn da crnji ne može biti,niko ga ne treba crniti,crni će mu i potomci biti dok je sveta i veka,antihrist koji je opljačkao narod i hoće još i veru da mu promeni ali daće Bog i njemu je kraj blizu.

   5
   1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.