17. 10. 2018. - 1:32

FLEŠ

Borba saznaje: Biznismen prijetio službenici ministarstva, nadležni ćute!

Službenica ministarstva finansija prijavila je kontroverznog biznismena (ime i prezime poznato redakciji) zbog fizičkog zlostavljanja, saznaje Borba. Sve to se odigralo u kancelariji službenice pomenutog ministarstva, koja je zadužena za kontrolu igara na sreću. Prema našim informacijama sve se odigralo početkom nedjelje, a službenica je nadležnima sve to prijavila.
Ona je prijavila nadležnima da joj je to lice prijetilo i da joj se unosio u lice, zbog rješenja koje nije završeno za njegovu firmu.
Iz ministarstva finansija juče nijesu željeli da se oglašavaju ovim povodom, da da se nešto dešavalo indirektno nam je potvrđeno iz Uprave za igare na
sreću.
Na naše pitanje šta je preduzeto po prijavi službenice ministarstva finansija protiv kontroverznog biznismena, nijesu željeli da iznose detalje.
“U skladu sa članom 95 Zakona o državnoj upravi, ne možemo vam dati nikakvu informaciju bez posredstva Ministarstva finansija, čiji je organ u sastavu Uprava za igre na sreću. Upit je poslat Ministarstvu finansija i odgovor će vam biti poslat čim se ispune zakonski uslovi”, navode u Upravi za igre na sreću.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *