Borba otkriva: Specijalno tužilaštvo nastavlja hajku na lidere DF-a, montiran još jedan politički proces!

0

Specijalno tužilaštvo otvorilo je još jedan politički montiran postupak protiv lidera Demokratskog fronta, saznaje Borba. Kako nam je potvrđeno, tokom sledeće nedjelje pojedini funkcioneri će biti saslušani u istrazi o navodnoj zloupotrebi službenog položaja. Da je riječ o besmislenoj istrazi govori podatak da se lideri DF-a saslušavaju zbog pomenutog djela, iako oni nemaju službeni položaj, pa samim tim ne mogu počiniti pomenuto djelo.

Iz tužilaštva nijesu željeli da govore šta je konkretno predmet istrage, a jedan od lidera DF-a Milan Knežević je u izjavi za Borbu potvrdio da je dobio poziv za saslušanje za 30. novembar, kao i da ne zna o kakvoj se istrazi radi.

Poziv za saslušanje Milana Kneževića

“Specijalno odjeljenje tuzilaštva za borbu protiv DF- a nastavlja kafkijanski progon našeg saveza beskonačnim saslušanjima i to nakon svakog našeg nastupa u Skupštini Crne Gore. Gotovo da zvuči nevjerovatno ali u 2017. i 2018. godini lideri DF- a su proveli više vremena u ZIKS-u, Višem sudu i tužilaštvu nego u partijama čiji su predsjednici. To je najbolji pokazatelj o zarobljenim pravosudnim institucijama, ali i snazi DF- a koji jedini nepokolebljivo stoji u odbrani istinskih ideja i interesa crnogorskih gradjana. Zato je gotovo degutantno komentarisati svaki novi poziv iz SDT-a, kao sto je još degutantnije obazirati se na sorošoidnu opoziciju i medije koji jalovo pokusavaju staviti znak jednakosti izmedju nas i DPS-a, kazao je Knežević.

Zato je danas, kako ističe, još više uvjeren u “ispravnost naših političkih stavova i poteza koji jednako nerviraju režim i opozicione sorošoide”.

“I s velikim zadovoljstvom idem na sastanak s Lidijom Vukcevic, pošto se nismo vidjeli od prošle godine, kad me je saslušavala u vezi navodnog pranja novca. A ako se kojim slučajem sretnem s Katnićem u hodniku tužilaštva, biće to prilika da evociramo uspomene na naše duge razgovore o Pasternaku i uticaju Rusa na razvoj naših ličnosti, i samim tim jedan potpuno ispunjen dan. Što jedan običan čovjek više može da poželi od toga?, zaključio je Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.