17. 10. 2018. - 10:11

FLEŠ

Borba otkriva nove detalje o pronalasku tijela Svetlane Peković (27): Tužilaštvo ne isključuje mogućnost da je djevojka ubijena!

Više državno tužilaštvo u Podgorici još uvijek nije dobilo obdukcioni nalaz Svetlane Peković (27), čije tijelo je pronađeno u Tivtu, a ne isključuju mogućnost da se možda radi i o nasilnoj smrti, a ne samoubistvu kako se u prvi mah vjerovalo, potvrđeno je Borbi u tužilaštvu. Peković je nestala 19. jula u Tivtu, a poslije dva dana potrage, njeno beživotno tijelo je nađeno u mjestu Bonići u tom gradu.
-Obavještavam Vas da Više državno tužilaštvo u Podgorici još uvijek nije dobilo obdukcioni nalaz tijela pokojne S.P. Tužilaštvo će u toku postupka prikupiti sve dokaze i podatke od značaja za rasvjetljavanje okolnosti ovog slučaja, te zavisno od rezultata prikupljenih dokaza ocijeniti da li je smrt kod pokojne S.P. nastupila usled izvršenja krivičnog djela protiv života i tijela, saopšteno je našoj redakciji iz tužilaštva.
Na naše dodatno pitanje da li isključuju mogućnost da se radi o nasilnoj smrti, a ne samoubistvu, iz tužilaštva su kazali, “odgovor na Vaše pitanje je već sadržan u datom odgovoru”.

Svetlana Peković
Kako nezvanično saznajemo, tužilaštvo je od policije već naložilo da se urade dodatne provjere i vještačenja, kako bi se utvrdilo da li je stvarno riječ o nasilnoj smrti ili samoubistvu.
Okolnosti pod kojim je stradala Peković nisu poznate, a istražitelji i dalje sve provjeravaju. Policija je u međuvremenu saslušala veći broj osoba sa kojima je Peković bila u kontaktu.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *