Borba otkriva kladioničarski lobi: Mafija sprema milionsko pranje novca preko Crne Gore!

1

Albanski kladioničarski lobi, novac zarađen ilegalnim poslovima planira da opere preko kladionica u Crnoj Gori, saznaje Borba.

Kako nam je potvrđeno iz više izvora, u toku su pregovori sa lancima kladionica u našoj državu, koje će otkupiti albanski državljani. Oni su se na taj korak odlučili nakon što je u Albaniji stupio na snagu zakon o zabrani klađenja.

Njihovi emisari su tokom prošle nedjelje već boravili u Podgorici gdje su razgovarali da vlasnicima lanaca kladionica.

Na taj način ogromne količine novca će se slivati u Crnu Goru, a bukvalno preko nići i izvlačiti van.

Borba je jedina pisala da se očekuje otvaranje lanca kladionica u Podgorici, ali i u Ulcinju, Budvi, Kotoru i Baru.

“Zbog mogućih zakonskih smetnji da se firme otvore na njihove državljane, albanski kockarski lobi je odlučio da kupi dio postojećih kladionica u Crnoj Gori”, potvrđeno nam je iz više izvora

Kockarnice sa poker automatima i elektronskim ruletom, kladionice i ostali objekti koji imaju slične namjene više ne funkcionišu u Albaniji, nakon odluke albanskih vlasti da uskrate mogućnost kockanja svojim građanima.

“Sve veće firme koje su držale u vlasništvu kladionice širom Albanije odlučile da posao prebace u Crnu Goru i na Kosovo. Dva najveća lanca kladionica iz Albanije koja još uvijek onlajn posluju u svojoj domovini, zapravo više nijesu tamo. Kad neko klikne na njihove sajtove, automatski biva transferisan na domene zemalja iz okruženja, preko kojih već sada funkcionišu”, kaže naš sagovornik.

1 Comment
  1. Vasilije komentariše

    Nekada je u CG kolala krilatica kao sinonim za loše “kao u Albaniji”. Sada se u Albaniji štite šume ,zabranjuju kladionice,goni žestoko korupcija,čuva priroda…Za Albaniju postoji nada jer za razliku od CG Albanci su moralniji i njihova vlast voli Albaniju!Treba vidjeti njihovu obalu i rijeke pa i ostalu prirodu. Za njih ima nade.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.