Borba otkriva još jednu prevaru režima: Sinđeliću unajmili advokaticu koja je poznata jer je tužila mrtvog čovjeka!

1

Tragom press konferencije DF- a javnost je saznala da se u SDT-u već nekoliko nedjelja nalazi dokument upućen od strane nadležnih organa Republike Srbije koji iz temelja ruši presudu za postupak poznat kao državni udar i oslobađa sve crnogorske i srpske državljane presuđene od sudskog vijeća Suzane Mugoše.

Međutim nije prošlo ni dva sata od pomenute press konferencije, stigao je “demant” od strane SDT- a i to na način da postoji intenzivna saradnja sa Tužilaštvom Republike Srbije, i da su u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora dobili određena dokumenta na koja su odgovorili zahtjevom da oni koji su poslali taj dokument budu procesuirani od strane srpskog tužilaštva.

Čudan demant za nešto što (ni)je stiglo. A da sve bude Katnićevski do kraja pobrinula se režimska “Pobjeda” koja je odmah iz usta Milivoja Katnića optužila nepoznatog pripadnika BIA kako je uticao na Sašu Sinđelića da u emisiji “Ćirilica”  saopšti kako je dao lažan iskaz.

Ovaj “katnićevizam” bi možda mogao proći prije četiri godine, ali danas čitava Crna Gora zna da je upravo u emisiji Milomira Marića i gostovanju izvjesnog Slavka Nikića napisana optužnica za lidere DF-a. Javnost takođe zna da je Milan Knežević nedavno u Skupštini Crne Gore upravo Milomira Marića nazvao “medijskom prostitutkom Mila Đukanovića”. A znaju to i Katnić i “Pobjeda”. Zato se u ovom režimskom glasilu pojavljuje top secret informacija da se Saša Sinđelić “ispovijedio” izvjesnoj advokatici Nadi Mitrović – Rakić, i ostavio joj u amanet da ako se dovede u pitanje presuda za državni udar, ona odmah objavi njegovu ispovijest.

“Pobjeda” tvrdi da se ta Sinđelićeva ispovijest nalazi u spisima predmeta u Višem sudu iako je niko od advokata optuženih nije vidio. Ali “Pobjeda” nije ni slutila da će u pokušaju spašavanja Milivoja Katnića, istog bukvalno strijeljati objavljivanjem informacija  koje im je on dostavio.

Upravo je advokatica Nada Mitrović– Rakić kojoj se Sinđelić ispovijedio ušla u istoriju, ne srpskog, već svjetskog pravosuđa, tako što je tužila mrtvog čovjeka, izvjesnog Dragomira Radojkovića iz Smedereva. I tako je po tužbi Sinđelićeve advokatice pokojnik pozvan na ročište, i da nije bilo sudije i umrlice, vjerovatno bi Nada Mitrović– Rakić tog dana obračunala i advokatsku tarifu.

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2007/02/24/srpski/H07022301.shtml

Ali očigledno da je pomenuta advokatica toliko slaba u obračunima da se na listi poreskih dužnika Republike Srbije nalazi visoko kotiranja jer duguje 8 miliona dinara.

Naš narod bi rekao kakav Sinđa takav i advokat. Ili kakav Katnić takva i “Pobjeda”. Dosadašnje pravničko medijsko iskustvo ukazuje da kad god Milivoje Katnić želi nešto da sakrije uradi to preko “Pobjede” plasirajući tabloidnu zavjeru protiv Crne Gore koju on spašava u posljednjem trenutku.

Nakon ovog samoubilačkog uratka “Pobjede” svima je jasno da Milivoje Katnić zbilja skriva dokument koji izgleda ne samo da oslobađa prvostepeno osuđene u postupku poznatom kao državni udar, već i optužuje GST-a. A kako da Milivoje optuži Katnića? Vjerovatno ćemo vidjeti narednih dana.

1 Comment
  1. Dragance komentariše

    Ne bitno on svakako ide na Bilice, kapetan Dragan mu cuva mjesto.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.