Borba ekskluzivno otkriva prevaru Lovćen banke i aktera afere “Klap”: Falsifikovali dokument, “vjenčali” živog čovjeka i mrtvu ženu da bi se domogli inostrane penzije!(FOTO)

Borba ekskluzivno otkriva prevaru Lovćen banke i aktera afere “Klap”: Falsifikovali dokument, “vjenčali” živog čovjeka i mrtvu ženu da bi se domogli inostrane penzije!(FOTO)

Vlasnica Lovćen banke Aleksandra Ljumović Popović učestvovala je u falsifikovanju izvoda iz knjige vjenčanih, kako bi Špiro Ćalasan mogao da na osnovu lažnog dokumenta preko njene banke prima njemačku penziju, otkriva Borba.

U čitavu operaciju su bili  uključeni Ivan Vuković, jedan od glavni aktera afere “Klap”, za utaju poreza i oranje novca, kao i Predrag Gaga Novaković.

Falsifikovani izvod iz knjige vjenčanih, koji Borba ekskluzivno objavljuje, napravljen je 2016.

Aleksandra Ljumović Popović je kćerka Milke Ljumović, koja je bila akter afere CKB, a koja se u javnosti dovodi u vezu sa Drugom familijom.

Tragom te informacije došli smo do podatka da je jedan od svjedoka ove prevare Dejan Lakić, insajder, koji mjeseci otkriva malverzacije vrha režima.

”Ivan Vuković, jedan od aktera afere “Klap” je 2016. napravio lažni izvod iz knjige vjenčanih za Špira Ćalasana i njemačku državljanku Ursulu Klemens, koja je u tom momentu bila mrtva. On je napravio retroaktivan izvod sa datumom iz 2012. kao da su se njih dvije vjenčali. Naravno, oni se nikad nijesu vjenčali, ona je preminula 2014., ali je Ćalasan na osnovu tog falsifikovanog dokimenta ostvario pravu na njenu penziju, koju i dalje prima. U čitavu operaciju je uključena bila i vlasnica Lovćen banke Aleksandra Ljumović Popović, koja je uzela proviziju za taj posao, a Ćalasan se obavezao da lažnu penziju, od par hiljada evra prima preko njene banke, da se Ljumović Popović i tu dodatno utali, otkriva Lakić u izjavi za Borbu.

Za taj posao, Ćalasan je platio 20.000 evra, a i Lakića je sledovao dio, od 5.000 evra koje kako tvrdi nije uzeo.

Tak novac je, kako kaže uzela vlasnica Lovćen banke. Pomenuti posjedovni list nikad nije zaveden u arhivi Opštine što se lako može provjeriti.

“Nek Miomir Mugoša, bivši gradonačelnik, pod ovim rednim brojem izda iz opštine grada Podgorice izvod vjenčanih za ova lica i dokaže jel istina ili laž ovo što tvrdim”, navodi on.

Falsifikovan izvod iz knjige rođenih u opštini Podgorica

Lakić poručuje bankarima da budu pametni i civilizovani, jer ako ga naljute, iznijeće dokaze o bankama Societe, ERSTE, NLB, First finansial, CLB….

“Nadam se da će biti jako pametno i da neće biti glupi da nastave da slušaju Đukanoviće”, poručio je on.

Dokaz da je Ivan Vuković izradio lažni izvod

Related posts

14 Comments

 1. Kastor

  Aoooo, ovaj lakic je nedje prodavao dazdevnjaka, pa ga pitaju koje je boje, a on kaze:
  “Zute…plave…zelene…NE PRODAJEM GA”.

  Reply
 2. Bob Rok

  Keve mi nista ne razumem. Coveka jure jer je dole oprao neki veliki novac, a on nije. Ovde opet nece da uzme kintu, posten neki dasa.
  Covek je Che Guevara jbt, zivi od donacija

  Reply
 3. Simon

  Decko je mnogo glupav, zasto je radio ovo a da ne uzme lovu?
  Pa on sam ovde priznaje da se bavio kriminalom 2016 te godine.
  I zasto ovo nije ranije rekao nego je cekao do sad?

  Reply
 4. Marko

  Kakve su ovo bljuvotine i lazi. Da bi se narodu zamazale oci. Da bi ovom lopovu neko povjerivao. Krao pare godinama pa sad optuzi svakoga: od premijera, do njegove familije, do oppzicije, stampe, gradjevinskih firmi, zene, druga, poslovnih ljudi. Pominje nesrecnik najmanje sto poznatih ljudi kojima je svima on – NEPOZNAT. Oce publicitet lazima i lopovlukom. Moron.

  Reply
 5. Predrag Gaga Novakovic

  Presmijali smo se ovim budalashtinama lakicevim i borbinim.
  Jedino ne znamo iz kojih supstancu crpite ovoliku mashtu?

  Reply
   1. Gaga

    Nek se vrati i dokaze to sto prica kad sam ja u pitanju, ja necu nidje.
    I ti i on ste dobrodosli, samo izvolite.

    Reply
   2. Predrag gaga Novakovic

    Nista mu ne dugujem. Za ove lazi-on meni duguje. Ili da ih dokaze ili da se izvine. JAVNO.
    A za sex samo neka bude kao do sad 🙂
    …a ocigledno mi je iz tvoje pisanije da ti nijesi karan/karano dovoljno, by the way 🙂

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *