Bokan: ABA liga postaje talac sukoba Zvezde i Partizana, obezbijedili smo novac za polusezonu

1

Predsjednik KK Budućnost Voli Dragan Bokan kazao je da je budžet kluba ove sezone manji za 25 odsto u odnosu na prethodnu.

“Obezbijeđen je novac za prvu polusezonu, a onda ćemo vidjeti za drugi dio. Prvi put nam se to dešava, a sve zbog posljedica koje je ostavio kovid-19 na crnogorski privredu”, istakao je Bokan.

Budućnost će, i pored toga, imati, kako kaže, visoke ambicije sa dobrom ekipom.

“Za ovu sezonu morali smo da smanjimo budžet 25 odsto, ali siguran sam da ćemo imati dobru ekipu, spremnu da pobijedi i evroligaške timove. Iz prikrajka želimo najviše, ali cilj je da budemo među četiri najbolje ekipe u ABA ligi. Iz te pozicije sa dodatnim pojačanjima probali bi da iznenadimo klubove sa mnogo većim budžetima. Takođe, spremni smo za Evrokup, cilj nam je da u tom takmičenju prođemo dvije faze”, kazao je Bokan.

Prvi čovjek kluba poručio je da je neophodno reorganizovati ABA ligu.

“Postajemo taoci sukoba između Crvene Zvezde i Partizana. Apelujem na sve klubove da prvo reorganizujemo ABA ligu, da obezbijedimo generalnog sponzora. ABA liga je proizvod koji spaja ljude, države, ljubitelje košarke”, poručio je Bokan, naglasivši da je Budućnost uradila mnogo za razvoj košarke u Crnoj Gori u posljednjih deset godina.

„Ponosimo se činjenicom da će u ABA 2 ligi ove godine nastupati čak četiri crnogorska tima”.

1 Comment
  1. Kontra revolucija komentariše

    Obezbedili novac ?.
    Jel od prodaje doniranih masaka i medicinskih sredstava koji su bili namenjeni kao pomoc narodu ???.
    Lopove teski, dobices i ti par godina Spuz ko tvoj gazda !!!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.