Bojanić: Privredni sud pokazao privrženost DPS-u

3

Privredni sud je i ovaj put pokazao bespogovornu privrženost DPS-u, saopštio je ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić nakon što je ovaj sud prihvatio je žalbu Elektroprivrede Crne Gore da se poništi odluka Vlade o sazivanju vanredne Skupštine akcionara EPCG

“Očigledno politički motivisanim rješenjem Privredni sud, uvažavajući sve nazovi argumente Odbora direktora EPCG, prejudicira pravosnažno okončanje imaginarnog sudskog spora, za koji ne postoje ni naznake ko će ga i iz kojih razloga pokrenuti. I pravnim laicima jasno je da je u ovom farsičnom postupku Blažo uvažio sugestije Jovanića, a sve u funkciji predstojećih izbora u Nikšiću”, naveo je Bojanić.

Kako je istakao, bez obzira što je zabranjeno održavanje Skupštine akcionara EPCG zakazane za 25. februar, odnosno odložena smjena članova Odbora direktora EPCG do 16. marta zadovoljan je ovakvim rješenjem.

“Cijenim da je ova transparentna zarobljenost Privrednog suda dokaz više da ovo društvo mora, uz promjene u Tužilaštvu,  što prije krenuti u promjenu „trulih dasaka“ u sudskim instancama”, naglasio je on.

3 Comments
 1. Milan komentariše

  Pa što nijeste krenuli no ostaviste Katnića i cijelu ekipu, govna ekspertska prodana!!!

  6
  7
 2. Milan komentariše

  I još te nije stid da sad kukumavčiš, smradino Zdravkova!!!

  6
  8
 3. Pravi put komentariše

  Mora da znas da je najprodavanija sudinica BOSKOVIC, ona je radila protiv malih privrednika. Najkorumpiranija osoba na privrednom sudu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.