Bojanić: Ljesar i Tošanović novi članovi Odbora direktora ToMontenegro

1

Vlada Crne Gore imenovala je Pavle Ljesara i Anu Tošanović Radunović za nove članove Odbora direktora ToMontenegro, nakon što su Milovan Milić i Nebojša Vuksanović podnijeli ostavke na te funkcije, par mjeseci nakon imenovanja.

Ljesar, specijalista nautičkog turizama i upravljanja marinama kako se navodi u obrazloženju ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića, ima dugogodišnje iskustvo u avijaciji, dok Tošanović Radunović, diplomirani ekonomista, ima iskustvo u radu u reviziji jugoslovenskih banaka i preduzeća različitih branši.

Član je timova koji su radili reviziju budžeta Crne Gore, finansijskih izvještaja preduzeća i banaka: NIS Srbija,Aerodromi Srbije, Telekom Srbije, Kapital banke, Čačanske banke itd.

1 Comment
  1. ajica komentariše

    bojanicu spustaj gorivo kakvi su ovonameti sto radite u tom ministarstvu jeli moguce da od 4 decembra ili 30 avgusta nijeste mogli dovesti jednog stranog investitora i bojanicu mi se interesujemo zasto ti ne traziy da se skine oznaka tajnosti sa ugovora o auto putu . zasto ga krijete ti i vanja calovic o cijim interesima je tu rijec . ne izdajte narod bojanicu i dje su vam ti timovi za borbu protiv organizovanoga kriminala . radite isto sto i stara vlada bojanicu . dje su ti krivicne prijave bojanicu protiv duska markovica , sekulovicke , ivana brajovica zvanog ramada jer je tada on bio ministar saobracaja , dje mu je petlja , pa protiv onoga nurkovica kasnije i na kraju protiv onoga glavnoga djukaja bojanicu . necemo lazna obecanja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.