Bivši savjetnik Zdravka Krivokapića: Stari režim ako se vrati neće imati milosti!

14

Bivši savjetnik novoizabranog premijera Zdravka Krivokapića, Srećko Crnogorac, na Facebook-u je napisao da je 4. decembra 2020, Crna Gora dobila prvu demokratsku Vladu u svojoj istoriji, čiji je nesumnjivi legitimitet potvrdila većina predstavnika naroda u Skupštini izabranoj na parlamentarnim izborima. On tvrdi da “stari režim neće imati milosti ni prema kome akonse vrati”.

“Od danas, pred tom Vladom je herkulovski zadatak, nesumnjivo najteži u savremenoj Evropi. Bio bi to slučaj, sve i kada bi imala nepodijeljenu podršku unutar svih skupštinskih tijela, kada ne bi bilo očekivanog otpora i birokratske diverzije „trojanskih konja” unutar državne uprave, kada se ne bi morala obazirati na toksičnu prirodu nove opozicije, niti na moguće pokušaje stvaranja paralelnih struktura od strane onih segmenata sektora bezbjednosti koji bi se usudili da se odmetnu. Jer, nemojmo se zavaravati. Opasnost po demokratiju i dalje postoji i dopusti li se starom režimu da se na vlast vrati, ne samo nereformisan već, kako se iz retorike njegovih aktuelnih poslanika da jasno primijetiti, još dodatno radikalizovan i neskriveno ekstremistički, on neće imati nikakve milosti ni za koga – niti za slobodoumnog građanina, niti za istaknutog političara, ni za nepokornog radnika, ni za intelektualca, ni za svještenika”, poručuje on.

Crnogorac dadje: “Svi zajedno i dalje imamo jedno zlo da u potpunosti pobijedimo, jednu zemlju da na noge uspravimo i jedan narod da ujedinimo. Neka je sa srećom svim članovima nove Vlade, kao i svima nama, koji ostajemo da živimo, radimo i borimo se u ovoj našoj jedinoj domovini.

14 Comments
 1. Dragan komentariše

  Sreća je da se Zdrvako otarasio ovog Srećka Šojića. Valjda sad ima nekog savetnika koji poznaje raspoloženje naroda u Srbiji.

  11
  39
  1. Krle komentariše

   A raspolozenje naroda u Srbiji je nama bitno jer???

  2. Komita komentariše

   Ha ha ha čarapani,patriotsko-komitski savez se već organizovao,dps nas ne zanima a ni vi četnici,samo majka Crna Gora,jedna jedina.Život za nju dajemo

   8
   16
 2. Niksic komentariše

  ODLICAN KOMENTAR , BRAVO ZA REDAKCIJU STO JE OBJAVLJEN , I U PAMET SE DOBRO I SRBI I CRNOGORCI NEKA PODMETANJA I, SPINOVANJA I OSTALIH KVARNIH RADNJI DA NE KUKAMO POSLE NO POSAO DA SE DOVEDE DO KRAJA…

  44
  2
 3. Rade komentariše

  Odličan i poučan komentar, nadam se da će i DF ovo ozbiljno shvatiti ,er ne mogu ni predpostaviti šta bi ih snašlo da se DPS vrati.

  36
  4
 4. Ivi komentariše

  Šta ti nekoga savjetuješ za džabe, gledaj svoga posla, sem ako ne treba i ovaj ortak Čede iz Bg da se ponovo utrpa.

  3
  27
 5. Ksilofon komentariše

  Bravo.

  Nije DPS oboren, samo zaljuljan.

  Ovi sto se otimaju za plijen jos lako kogu završiti na petogodišnjoj robiji.

  26
  5
 6. Dragan komentariše

  Zato pamet u glavu. Prvo spiskove srediti da nema 50 hiljada fantoma u biračkom spisku. Popis obavezno. Promjene u bezbedonosnom aparatu. Zakon o lustraciji sprovesti bez milosti. Tu ne treba ni izuzeti opozicione lopove koji 30 god lopovišu sa DPS om. Početi od Plužina pa duž CG đe je saradnja sa DPS om i dalje na najvišem nivou.

  21
  2
 7. Rovca sa katunima komentariše

  Ako ne pocneze sa istragim ubszbom Palom Bulatovicem mi cemo biti protivni vladi.

  10
  1. E viva komentariše

   Kakve veze cg ima sa tim, to neka radi Srbija. Nije ubijen u CG

 8. Ivi komentariše

  Da nema ovih da nas izprepadaju, pa da pred bocom čučimo kao pred kultnom, ne znam što bi radili. Miljo je problem EU, i oni su ga izšutirali, kao što su 97 krali kao kuckovi za njega, i Momiru davali grdne pare da ćuti. Ali neko je uzeo dobro od dimena da zida, i sazidao je. Ajde bježi, kao da smo zaostali.

  2
  9
  1. Krle komentariše

   Ivi, covjece…kako si nepismen…ja te nista ne razumijem sto pises…

 9. Darko komentariše

  A ko si ti ??? Usro se do iza vrata sa tom kosicom , retardu !!

  3
  11
 10. vaso komentariše

  I ovo bješe neki expert, u 3lpm

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.