BIO SAM U PRAVU: Montenegrini zakazali Prvi antisrpski ustanak za 13. jul!

0

Piše: Ivan Milošević

Bio sam u pravu. Odmah nakon što je Aleksandar Vučić najavio posjetu Crnoj Gori za Petrovdan, napisao sam da će Montenegrini podići Prvi antisrpski ustanak. Ovih dana već ga najavljuju na DPS portalima i pozivaju pristalice da se toga dana okupe i jednom za svagda prekinu veljesrpsku okupaciju Crne Gore. Boli njih ona rabota što su izbori bili kakvi su bili i što su doveli na vast koga su doveli. Po njima svi koji nijesu DPS su izdajnici i veljeizdajnici i sluge Beograda i Moskve. I šta onda, nego ustanak! Na noge lagane, za pas zadeni i udeni, da se brani Milo i družina i preostala ušteđevina!

Mlađani Marunović i postariji Pustahija pozivaju u boj, na novo montenegrinso Kosovo i ko ne dođe, obrukao se za vjeki vjekova, neće imati ko i da ga sahrani i tragovi će mu smrdjeti nečovještvom. I baš tako kažu, pa hajde ti majčnin sine, ne dođi, izgovori se na vrućinu i toplo more, kupanje na plaži i slikanje lijepih žena. Sve je to muti, pa prospi, prema tom sudnjem danu, odnosno odbrani nezakonito i mafijaški stečene imovine, brojnih medalja, barjaka i Milovih tapšanja po ramenu!

Ne kriju Montenegrini da su zadovoljni ponašanjem DPS-a na predzadnjoj sjednici parpamenta i da im je drago što su okupirali govornicu i čuvali je kao da im je od očeva ostala. I traže još, ovoga puta mnogo više od okupacije skupštinske govornice i poručuju da ostaju ovdje i da je vrijeme da se kaže kraj veljeizdajničkoj vlasti i njenim marionetama, balerinama i baletanima veljesrbijanske agresije, najezde i hajke! Kažu da ih ima dosta i da je došlo njihovo vrijeme da podignu ustanak i da 13. jul, poput onog iz 1941. godine dočekaju u rovovima i sa soškama na ramenima. I kažu da je te godine, na Petrovdan, Crnu Goru izdala crkva, Srbi i ostali veljesrbi, svoje predstavnike i ideološke pretke sa Petrovdanskog sabora ne pominju!

Jebeš izbore, IBARE i BARE i otale zajebancije! Montenegrini vide samo ono što oni vide, a to je tiha, puzajuća veljesrpska okupacija u 126 ili više slika. I da Srbi kojim čudom nestanu sa Zemlje, Montenegrini ne bi vjerovali, nego bi i protiv nepostojećih Srba podizali bune i tako pokazivali sami sebi da su živi, da dišu i da se bore protiv Miloša Obilića, Garašanina, kralja Petra, Draže, Vučića…

Vremena su se promijenila i sve je došlo naglavačke, U Crnoj Gori su se do sada dizale bune za odbranu Srba, a ovih dana se najavljuje Prvi ustanak protiv Srba! Kao da ni Crnogorci više nijesu što su bili i ne hodaju više nogama, nego na rukama i tako iščašeni mlataraju okolo i brane se od srpskih duhova i osvajača, a prepuštaju se čarima veljealbanskih, veljehrvatskih i veljebošnjačkih šovinističkih projekata!

Došlo neko smutno vrijeme. Najebali smo svi odreda. Kako oni koji podižu Prvi antisrpski ustanak, tako i oni koji se tome smiju! Idemo dalje, propast i bratska omraza neće nas mimoići, barem smo tu sigurni da nećemo izdati! Došlo neko novo vrijeme! Naopako, ali ni u njemu se nećemo štedjeti!

(Srpska24/Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrikama „Drugi pišu“ i „Kolumne“ nisu nužno i stavovi redakcije portala „Borba“)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.