“Bio bi presedan da, u slučaju da se poništi sezona, Partizan ne igra Evroligu“

0

Predsednik Partizana je na zvaničnom „Jutjub“ kanalu kluba pričao o raznim temama. Najviše o nedavnom sastanku ABA lige. Snimci toga su se pojavili u javnosti, a na jednom od njih prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan kaže da „ne bi imao ništa protiv da Crvena zvezda i naredne sezone igra u Evroligi“.

– Videli smo njihove odnose proteklih sezone, ali nekad interesi menjaju zakone. U potpunosti mi je jasno šta je po sredi. Mnogo ljudi ima strah od Partizana. Sutra, kada bi Partizan igrao u Evroligi, imao bi posebnu snagu, ostavio je veliki trag ove sezone. Nisam verovao da je moguća ta kombinacija i spoj, ali vidimo da jeste – rekao je Mijailović.

Istakao je da su crno-beli najviše pokazali u ABA ligi i Evrokupu.

– Bio bi presedan da, u slučaju da se poništi sezona, Partizan ne igra Evroligu naredne. Iz elitnog takmičenja su poručili da će odluka o nastavku sezone biti doneta 25. maja. Borićemo se za interese kluba u svakom slučaju.

Na tom sastanku je i on sam rekao da trener Andrea Trinkijeri ima izlaznu klauzulu.

– Pričao sam da postoji opcija izlaza i to je normalno, nije to ništa novo u svetu košarke, sve od tržišta zavisi. Postoje klubovi koji su zainteresovani za naše igrače i trenere, ali nema razloga za brigu. Imamo dobrog trenera i nastaviće sa nama – zaključio je Mijailović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.