Mladen Mikijelj

Bezobrazne seksi igrice koje dovode do ludila

0

Klasika u seksu prije ili kasnije dosadi. Nije loše s vremena na vrijeme malo eksperimentisati. To će unijeti uzbuđenje u vašu vezu.

Da li ste nestrpljivi da saznate o kakvim igricama je riječ?

1. Zavežite mu oči

Zavežite mu oči kravatom i zatim ga odvedite do mjesta u kući na kom još nije bilo akcije. Činjenica da su svi konci u vašim rukama, s obzirom da on ništa ne vidi, kao i da ne zna gdje se tačno nalazite dodatno će podgrijati atmosferu.

Igra uloga sa bezobraznim scenariom gdje ga vi zovete Gospodin / Profesor / Šef, a u slučaju da zaboravite i oslovite ga pravim imenom sleduje vam spenking.

3. Ples u krilu

Naredite muškarcu da sjedi miran u stolici. Zatim lagano pred njim skinite tange i njima mu vežite ruke iza leđa. Zatim mu zaigrajte u krilu, zadirkujući ga tako što ga ne dodirujete a koristite apsolutni seksipil koji posjedujete. Toliko će se naložiti da će vrlo vjerovatno pokidati tange kako bi mogao da vas zgrabi.

4. Crne čizme

Nosite crne čizme iznad kolena i ništa drugo na sebi. Gurnite ga uz zid, nježno mu povucite kosu, zatim šapnite – Radićeš sve što ja kažem večeras.

5. Igra borbe

Bacite se na krevet, a zatim mu ne dozvoljavajte da uđe u vas tako što ćete skupljati noge, pa dok neko ne pobijedi.

6. Rupica na pantalonama

Izaberite neke seksi pantalone i isjecite rupu među nogama. Kada stvari počnu da se zagrijevaju, njegova ruka će prirodno da sklizne dole i imaće šta da ga sačeka. Zatim mu naredite da vam pokida donji veš i jako uđe u vas.

7. Iznenađenje

Iznenadite ga dok gleda televiziju tako što ćete se baciti na koljena i oralno ga zadovoljiti bez i jedne riječi.

8. Štipaljke

Koristite štipaljke za bradavice i pustite mašti na volju…

9. Masturbacija

Mastrubirajte pred njim dok vam on daje uputstva.

10. Oralne igre

Bacite se na oralno zadovoljavanje, ali mu naredite da ne svrši sve dok mu vi ne dozvolite! Ako bude blizu vrhunca, stanite pa opet počnite. Ovo je još jače ako on istovremeno obrađuje vas i zajedno doživite vrhunac!

(Ženski magazin)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.