“Bečića prati vozilo iz Vojno-bezbjednosne agencije”

7

Predsjednika Skupštine Crne Gore Aleksu Bečića prati vozilo za koje je provjerom utvrđeno da je dio još nedovoljno reformisanih bezbjednosnih struktura iz Vojno- bezbjednosne agencije (VBA), saopšteno je iz Izbornog centra Demokrata.

U saopštenju navode da su tokom realizacije svojih redovnih izbornih aktivnosti, primijetili da Bečića prati vozilo plava “Dacia”, registarskih oznaka PG JU 809. “Činjenica da je riječ o upravo takvim strukturama koje su, u najvećem dijelu, zadržale kadrovski i metodološki okvir kakve su imale tokom prethodne vlasti, ne uliva nam povjerenje. Zato postavljamo pitanje zašto ovo vozilo prati predsjednika Skupštine i člana Vrhovnog savjeta odbrane?”, naveli su u saopštenju koje nije potpisano.

Upitali su da li je ovo još jedan segment u “procedurama zastrašivanja i napada na neistomišljenike bivše vlasti koje, po Nikšiću, permanentno ovih dana sprovode ostaci bivše vlasti i njihove parainstitucionalne strukture?”

“Tražimo odgovor: koja su ovlašćenja ove kontraobavještajne službe i ko ove službe zloupotrebljava?”, piše u saopštenju.

7 Comments
 1. Petar komentariše

  Pa pitajte to vašeg koalicionog partnera – Abazovića.

  14
  1
 2. Luka komentariše

  Ovaj moze da vozi buciklo ono poni sto ce ga dirat

  4
  1
 3. Mrki komentariše

  ” SVINJA PREVRNE KORITO IZ KOJEG JEDE” kaže narodna poslovica, pa tako i ovaj ,pi svemu sudeći ,nesretnim slućajem predsjednik skupštine, u samrtnom političkom ropcu prodaje ljude koji ga obezjeđuju

  2
  2
 4. Miroljub komentariše

  Milo Djukanovic ocigledno pokusava na silu da odrzi vlast na sve nacine, ali mu nece uspeti

  9
  2
 5. Stefan komentariše

  Kakvi diletanti. U Crnoj Gori ne postoji VBA. Praćenje službenim vozilom čije registarske tablice su na sajtu ??? Bravo vam ga.

  3
  2
  1. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

   Ne mlati. Raspitaj se koliko civilnih i dvojnih tablica ima ANB, tužilaštvo, policija i taj tajni Direktorat (pandan VBA) sa tajnim poslovima i tajnim službenicima, pa onda komentariši.

 6. Milos komentariše

  E moj dobri Aleksa
  Nemoj tako, nego odmah trazi razrjesenje Injac
  Nemamo vremena da se natezemo sa kadrovima dps.
  A ko je direktno nalozio to, njega uhapsite pa pustite ako tuzilastvo kaze, postujte propise.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.