Bečić: Ukoliko se uđe u proceduru Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tužilaštvu, sjednica će biti 11. maja

11

Na današnjem sastanku sa potpredsjednicima Skupštine i šefovima klubova poslanika parlamentarne većine dogovoreno je, da ukoliko se uđe u proceduru Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu,.a imajući u vidu nastupajući premijerski sat, praznike, dinamičan rad u odborima, da se stvaraju pretpostavke da se 11. maja održi sjednica Skupštine Crne Gore, saopštio je danas predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

“Na sjednici razmatraće se: Predlog navedenog zakona, Predlog budžeta, izbor novog Savjeta RTCG-a, brojni drugi predlozi zakona, odluka i izvještaja, kao i pitanja iz oblasti izbora, imenovanja i razrješenja”, naveo je Bečić na Tviteru.

11 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Sedi bagro izdajnicka !.
  Ako udje u proceduru ???.
  Ni dotle niste stigli ?.
  Samo odugovlacite, koga štitite ?.
  Idi ponovo kod Rajnke da ti da koji savet, jado !.

  44
  4
  1. Dragan komentariše

   Ni lijevo ni desno, samo, u sredinu

   23
   2
   1. Andrija G komentariše

    Nikad više Demokrate neće dobiti moj glas na izborima!
    Izdali su nas! Ne izjašnjavaju se ni po kom pitanju. Puste druge da rade “prljav posao” a oni da pokupe”kajmak”…
    Svojim podmukilm delovanjem “iza leđa” preduzeli su sebi Krivokapića i većinu ministra!!!
    LJUDI SHVATITE DA SA BEČIĆEM, KRIVOKAPIĆEM I ABAZOVIĆEM NEMA ISTINSKIH REFORMI U CRNOJ GORI!!!!

    7
    2
    1. LipaLipa komentariše

     … “prljave poslove” uvije radili takvi, “cistih” ruku “ljudi”, … svako posao nadje odgovarajuce ljude da ga rade (Mesa S.)… kupe demokrate “kajmak”, dobijaju zasluzeno, jacaju podrsku, … nema “reformi” bas su “izgledne” reforme sa andrijom/pipunom/medom presvucnim komuncima, … poltronima vucka/sns, jos gorih presvucenih komunaca, … aj’ zdravo, …

     1
     1
  2. LipaLipa komentariše

   … bitanga ti otac i mati koji te takvog vaspitali, … meni prigovaras da vrijedjam neke pa i tebe, … ako se udje u procedu, koji problem, Contra, … oko se izmjena usaglasi sa VK, onda to ide u proceduru, … ne mozemo po andrija/pipun/medo zelji, dozvoliti sebi luksuz, iz inata, … treba prihvatiti da smo vazali EU, nato, … kako zbog Ugovora tako i zbog dugova, para, … znaci siri se koliko i gubera, da kako, … aj'zdravo, …

   4
   18
 2. Rade komentariše

  Šta je sa ovim galamdžijama iz Df-a, podvili rep. Koliko se sećam rok je bio kraj marta! Znači ćuti možda nas prime u vladu. Sramota, sve mi se više čini Milaćijeva priča da je samo bitno uništi CG a boljitak i kraj lopovluk nikoga ne zanima. Braćo, recite mi za koga da glasamo sad kad su svi isti?

  4
  26
 3. Rade komentariše

  Živio dps, makar su znali da slusaju ameriku i evropu sa više stila, znali su unaprijed šta ovi oće i onda to uvijali u oblande da mislimo da je to produkt njihove politike

  3
  18
 4. ? komentariše

  ljaljo , šta reče 😲

  17
  1
 5. alf komentariše

  11.maja,samo ne rece koje godine ?

  11
  1
  1. Bravar komentariše

   Mi necemo zivi docekati taj zak9n kako se krenulo. Bitno je da si ti Becicu uzeo direktorska mjesta svakog drzavnog preduzeca. A za narod te bas briga.

   12
   2
 6. branislav komentariše

  E moje demokrate i URA ši da nijeste splačine košto jeste od početka februara bi funkcionisalo novo tužilaštvo što je predlagao DF. Nemate vi mu.a da hrabro stupite u borbu sa organizovanim kriminalom zato pod hitno kadrovi DF a da preuzmu bezbjednosne službe.Ovaj sportski ribolovac se sprda ili se s njim sprdaju.

  12
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.