Bar: Policija oduzela 21 kg privrednog eksploziva

0

Barska policije uhapsila je F.M. (57) iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružje i eksplozivnih materija.

Kod njega su pronašli i oduzeli oko 21 kilogram privrednog eksploziva i 31 električnu detonatorsku kapislu.

Inspektori iz tog grada uhapsili su D.Š. (46) iz Srbije, zbog sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo.

“On je ova djela počinio, kako se sumnja, na štetu apoteke i marketa, na način što je uz prijetnju nožem od zaposlneih otuđivao novac. Pretresom prostorija koje ovo lice koristi policija je pronašla tragove i dokaze za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela. Provjerom preko zajedničkog centra za policijsku saradnju – Trebinje utvrđeno je da se D.Š. potražuje na teritoriji Srbije zbog više krivičnih djela”, saopšteno je iz UP.

U saopštenju dodaju da su cetinjski policajci, sa Komunalnom policijom, vršeći obilazak grada u cilju kontrolisanja poštovanja mjera izrečenih od strane nadležnih organa za suzbijanje širenja koronavirusa, zatekli M.A. (58) da prodaje duuvanske proizvode.

“Pregledom lica i vozila koje koristi M.A. pronađeno je ukupno 1.935 paklica raznih vrsta cigareta. Protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, saopšteno je iz UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.