Baošić: Krivokapić se i previše zaigrao, glasati one koji neće izdati!

14

Prvo saopšte da nema mjesta za DF u Vladi, pa saopšte da DF nije podoban ambasadama za bezbjedonosni sektor, potom da će Vlada biti ekspertska, sa izuzetkom Dritana koji je i ekspert i političar, prije toga potpišu nekakav sporazum na koji paraf stavi mandatar/premijer bez prethodnih konsultacija sa političkim konstituentima koalicije ZBCG, poručio je član Demokratske narodne partije Nebojša Baošić.

“Potom se uslijed pritiska ogradiš od čestitke Republici Srpskoj. Privođenja zbog trobojke zaštićene Zakonom o državnim simbolima, nešto kasnije u Tuzima istaknu zastavu nepostojeće države čijeg tzv. predstavnika dočeka ministar spoljnih poslova, valjda opet slučajno, podmetačina. Zatim premijer saopšti kako neće nikoga podržati na lokalnim izborima u Nikšiću, a onda njegova savjetnica stupa na scenu. Odložiš tužilačke zakone, sakriješ se iza EU. Srzentićka sa oduševljenjem podijeli tvit nosioca DPS liste u Nikšiću. Da ne bude malo, onda uz “kohabitaciju” sa DPS-ovkom sa dna kace Nišavićkom kadriraju podobne za čelne pozicije UP…”, navodi Baošić.

Zaigrali ste se, i previše, dodaje on.

“Zbog svega navedenog, Nikšić je ključna stanica. Glas ljudima koji su spremni i sposobni da odole pritisku, koji neće prihvatiti ultimatume i koji neće izdati – ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA, BROJ 4”, zaključuje on.

14 Comments
 1. kuca komentariše

  Neka DF pomogne radnicima Instituta S.Milosevic koji su u nemilost Vlade druge familije koja unistava sve da banju preda Rakcevici u vlasnistvo.Krivokapica mijenjajte jer pricati vise o nekome ko nema nikakve ljudske osobine osim da je prevarant nevidjeni je vise bezpredmetno.

  34
  7
  1. Onako usput komentariše

   Kako oni da ti pomognu?!Niti je ko njihov u Vladi , niti je na dnevnom redu u skupstini “pomoc radnicima Instituta Dr.Simo Milosevic”

   Obrati se Mickey-u , Bojanicu i ostalima…

   12
   1
   1. t-rex komentariše

    Defetizam,jednostavno da pomognu nek daju saopštenje za javnost jer radnicima niko ništa neće da objavi i nek se uslikaju sa radnicima a ne da to urade Demokrate.Idu izbori i u H.Novom.Nekad je i lijepa rijeć pomoć ako se čuje.

    1. Onako usput komentariše

     U HN slabo ko glasa DF.Tu je bivse SNP jezgro otislo Becicu , imamo lokalnu Novsku listu koja je u opstini bila tas na vagi ranije i nije se prodala DPS-u , DPS je kupovao glasove i imao podrsku onih koje je zaposljavao , pa i u institutu , koji je Natalija Poklonskaja viskom radne snage , da ne kazem neradnika.Tamo je bila afera sa nestankom novca decenijama skupljanim za stambena resenja radnika.Sindikat Instituta je napravio pronevjeru.Rukovodioci Banje su DPS kadrovi , bord direktora takodje…Tako da je ovo najvjerovatnije prozivka DF-a u negativnom kontekstu.Druga opcija je da Kuca nije u toku sta i koliko DF moze pomoci.Eto , sam(a) neka se izjasni kakvu pomoc od DF-a ocekuje?!

     1. Onako usput komentariše

      Natalija Poklonskaja je greska 😉 otislo paste pogresno 😉

 2. Orban komentariše

  Svi ste Vi ista govna,samo drugo pakovanje

  4
  46
 3. NikšićGolijaKiM komentariše

  Nije se lažni vjernik Krivokuća zaigrao već dužnik je DPS-u i onome kome se obraća sa “UVAŽENI” jer mu je uvaženi dao stan od 150m2 kao zaslužnom profesoru jer su očito on i njegova porodica bili vjerni glasači DPS-a pa zaslužili. Znamo svi da se stanovi u CG ne dobijaju tek tako već se mora godinama glasati DPS da bi neko dobio stan od države. Tako da se nije taj lažni vjernik zaigrao sa Dritkom “prepoštenim” i znaju dobro šta rade…a veće prevare nikad nije bilo na ovim prostorima od dovođenja Krivokuće i ucjene DF-a da dođe taj ljigavko i prevarant na njihovu listu. BNarod je zajeban i prevaren i to je to. Sad treba Nikšić osvojiti i onda tim fukarama ne davati podršku i da idemo na noveizbore ili neka zovu DPS da ih podržava jer je ovo sprdnja šta rade Dritko “prepošteni” i lažni vjernik Krivokuća.

  45
  5
  1. LipaLipa komentariše

   … Golija ‘rode” moj, “casni”, … politika velja, zna se sto, … sad i front, po Abazu,
   izdajniku (prosla sezona, “albanski cetnik”) … kao ‘konzuli” razni, ocevi “prijatelji” sarajevske “kolege”. … od londre do pristine (“piltala moja, pistala tvoja”), … pisu pisma, paskvile, obracanja, … ko da su koze sa njim cuvali, … ko koga prevario, ucijenio, … ucjenjuju se oni koji se mogu ucijeniti, … “tesko” front ucijeniti, kao kurvi, ono traziti … dobio zasluzni profa univerziteta, drzavnog, … otac petero djece “veliki” stan, … dao mu ga milo, davno prije(dogovor), … kako bi mu sada u skupstinu “uvazeni” rekao, … osvojite “gospodo”, NK(skocite pa onda, op) zovite onda dps, … ma bilo sto, ocete, mozete, … znamo da ocete, da kako … pitanje je “mozeli se”, smijeli se, … aj’ zdravo, …

  2. E viva komentariše

   A jesi glup ,za medalju..pa ti tek sada shvatas da su vas naguzili..gotovo je sada ,vi ga primate redovno. Ko baba penziju

 4. Veljko949 komentariše

  Krivokapić je šibicar !

  39
  21
 5. Džonatan Livingston komentariše

  Možea se zaigro, al ovo je politikansko saopštenje. Samo ne bi li koji glasić više osvojili

  2
  12
 6. Helm komentariše

  Borba za fotelje i plijen.

  4
  6
 7. Realan komentariše

  KOJE ZAPOMAGANJE IZ DF ,A SVE CORCIMA PUCAJU NA VLADU ,KOJA IZGLEDA HOCE CAK I DA NADMASI CINILO SE NENADMASNI DPS PO LOSIM POTEZIMA.NO IZGLEDA ,,VODA JE NAJPLICA TAMO DJE NAJVISE HUCI ,, .

 8. Горан К. Нови Сад komentariše

  Krivokapić reče pre izbora da je 100% Srbin ali posle izbora reče da je 200% Crnogorac i da nikad nije glasao za srpske liste i vi sad očekujete od njega da ruši Đukanovića.
  Njega je doveo Milačić i poturio priču da neko ko nije član niti jedne stranke bude na čelu te liste. DF je to prihvatio jer bi u suprotnom bili rasturači srpske opozicije. Sve ono što je dogovoreno pre i neposredno posle izbora Krivokapić, Milačić i kompanija su pogazili na štetu DF-a. Ova Krivokapić Eva koalicija više se bori protiv DF-a nego protiv DPS-a. U prilog tome su i 3 ministra iz redova DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.