Baošić: “Da nema te riječi, na čemu bismo stajali”

3

Piše: Nemanja Baošić, funkcioner DNP-a

Da napravimo kratku retrospektivu.

Uoči izbora : Ja sam 100% Srbin.

Nakon izbora: Ja sam 200% Crnogorac.

Uoči izbora: Crna Gora i Srbija su dvije srpske države.

Nakon izbora: Potpiše Dritanov sporazum bez konsultacija sa liderima, odbijanje da se opozove protjerivanje ambasadora Srbije, čestitka tzv. Kosovu, njegovi ministri dočekuju samoproglašene predstavnike nepostojeće države.

Uoči izbora: Nakon izborne pobjede prva posjeta biće Srbiji, simbolično u čast ozdravljenja odnosa
Nakon izbora: Prva posjeta Briselu i NATO zločincima koje apostrofira kao saveznike i prijatelje
Uoči izbora: Crnoj Gori potrebna pravda i promjene.

Nakon izbora: Promoterka “DPS vrijednosti” kadrira podobne za čelne pozicije u UP, nakon prvog pritiska iz EU sugeriše odlaganje tužilačkih zakona, kohabitacija i “bez revanšizma” postaje pravac političkog djelovanja.

Uoči lokalnih izbora u Nikšiću: Neću podržati nijednu listu.

Par dana kasnije: Savjetnica postaje dio izborne trke.

Zamoliću pojedine da mi ne šalju slike spomenutog na kojima ljubi krst itd., podsjetiću da je svojevremeno krst ljubilo i momče iz Rastoka, onaj koji je posle državne pohare udario i na crkvu, a sa kojim se sada češće sastaje nego sa predstavnicima partija koje su bile na zajedničkoj i trijumfalnoj izbornoj listi.

“Da nema te riječi, na čemu bismo stajali”.

3 Comments
 1. LipaLipa komentariše

  … Baosicu pile od “sokola”, ,,, cudno mi ovo od tebe, pogledah reference, … apsulutno, moguce 100% srbin, 200%, da kako,,… jedan od takvih(poznatih) bio Anfilohije, … ako ti Atanasije, vladika, referentan, … uslovno, Ercegovci i Crnogorci, najveci srbi pod kapom nebeskom, … Srbija i CG, dvije (da ce bog, bi ce jos) srbske drzave, … ali na celu Srbije, Aco, izdajnk, diktator, …jedan od vodja, narko kartela milo/vucko/rama, … da se konsultuje sa mandom/medom/milanom, pa ti ni si normalan ili lukavis (drobnjak a ?), … on (Krivi) je bio izborna volja naroda, bre ! … oni magareca klupa na litijama, izborima pa i sada, … tuzilastvo, sudovi evropski standard, … fingirana je bila izmjena(uz podrku EU),… no su oni, manda/milan/medo, htjeli osvetu, … pomijesali licne interese i interese, naroda drzave, … sve ti ovo “pile” odlicno znas, … sam ocijeni zasto, petljas, lazes, poltronises, … aj’ zdravo, …

 2. Ksilofon komentariše

  Evo je ludacka prica da covjek ne moze biti istovremeno i Srbin i Crnogorac. Ljubite Vucicev skut za pare a nasli ste ovdje da nam popujete jesmo li dovoljno Srbi. Mrs!

  1
  5
 3. Dejan komentariše

  Slusaj sinak: ime mi je Crnogorac, a prezime Srbin. I napusite mi se one stvari svi koji hocete zarad spasavanja “biznisa” ova dva debila i njihove brace da od Srba u CG stvorite nacionalnu manjinu i da bracu dijelite na parove razbrojs koji su vazda bilo jedno ili ako hocete i jedno i drugo i neodijeljivo. Niti je MPC SPC-a necrnogorska, niti je niti moze biti strano tijelo u CG. Nista vi nijeste razumjeli Djeda, koga je btw vas firer u BG prezirao bas zbog toga sto mu nije dozvolio da dijeli da bi vladao sa narko-pobratimom iz Rastoka i zajednickom bratijom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.