Banjević: “Montenegroerlajnz” ostvario izvanredne rezultate

0

Montenegro Airlines ostvario je u prva četiri mjeseca ove godine izvanredne finansijske i komercijalne rezultate, saopštio je izvršni direktor te nacionalne kompanije, Živko Banjević u Beogradu.
Banjević je predsjedavao Međunarodnim naučnim stručnim skupom „Маintenance Forum 2018“, koji se za vikend održao u Beogradu.
On je, kako je saopšteno, najavio i uspješnu ljetnju sezonu, u kojoj će MA prevesti oko 360 hiljada putnika.
„U svom izlaganju govorio je i o organizaciji rada i sistemu održavanja vazduhoplova u MA, posebo ističući da visokokvalitetan kadar i najstroži standardi koji se primjenjuju u kompaniji putnicima garantuju komforno, sigurno i bezbjedno putovanje“, navodi se u saopštenju.
„Маintenance Forum“ predstavlja vodeći forum za prezentaciju novih rezultata i mogućnosti u širikoj oblasti „Asset management“, „Maintenance 4.0“, ( Industrija i održavanje 4.0 ), „Maintenance & Reliability fundamentals“ (Osnove održavanja i pouzdanosti) i okuplja vodeće stručnjake iz oblasti mašinstva, saobraćaja, energetike, ekonomije, ekologije i kontrole kvaliteta.
Forum pruža priliku i za susrete eminentnih privrednika iz regiona sa naučnicima, istraživačima i stručnjacima sa fakulteta.
U radu Foruma učestvovao je veliki broj stručnjaka, članova akademskih zajednica i predstavnika institucija iz cijelog svijeta: Engleske, Njemačke, Belgije, Rusije, Amerike, Kine, Kanade, zemalja regiona i drugih država.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.