Andrija Mandić poručio u ime DF-a: Izbjegli smo zamku režima i nekih medija

0

Lideri Df-a Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević nakon sjednice POSP-a održali su preskonferenciju u holu skupštine sa koje su poručili da neće dozvoliti da Evropski parlamentarci zaključke donose jednostrano.
“Mi smo danas sa kolegama parlamentarcima iz Evropskog parlamenta razmijenili i oštre riječi, posebno sa kolegom Tanokom. Jer su pojedini slični njemu navikli da istinu slušaju samo od jedne strane od onih sa kojima se sastaju, a mi moramo da onima koji ne govore istinu, moramo da kažemo da ne pristajemo na takvu vrstu ponašanja. Ako žele jednu vrstu dominantne komunikacije, eto imaju kolege iz DPS-a. Mi im nećemo dozvoliti da sa nama brišu cipele,” kazao je Andrija Mandić na presu nakon sjednice POSP-a.
Mi ovog trenutka dok smo u Skupštini ali bićemo i narednih dana, sve dok budemo boravili u skupštini spremni smo da svima koji protestuju izađemo u susret.
Mandić kaže da je DF izbjegao veliku zamku.
“Zamku koju nam je namijenio režim i neki nedobronamjerni mediji, i sada punim plućima sa novom energijom, novom snagom idemo naprijed znajući da će ovo da prate građani Crne Gore. Poštena politika i istina koju zastupa DF tome neće niko moći da se suprotstavi. Sa još većim entuzijazmom nastavićemo da pritiskamo naše političke protivnike, kako bi došli do prvih fer i slobodnih izbora,” zaključio je Mandić.
(antenam.net)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.