Albanci švercovali travu u Crnu Goru pa se dali u bjekstvo: Policija zaplijenila preko 40 kilograma marihuane!

0

Postupajući po operativnim informacijama pripadnici Sektora granične policije su juče u blizini karaule Barlaj, u jutarnjim časovima, uočili dva lica koja su se kretala iz pravca Republike Albanije ka Crnoj Gori, noseći jutane džakove na leđima, saopšteno je iz Uprave policije.

„Ova dva lica su izvršila nezakonit prelazak državne granice i nastavili kretanje na teritoriji naše države, nakon čega su policijski službenici istima izdali upozorenje, pa i naređenje da se zaustave, o koje su se oni oglušili, te se dali u bjekstvo u pravcu Republike Albanije, a džakove su odbacili od sebe“, navode iz Uprave policije.

Na licu mjesta je, dodaju, izvršen uviđaj od strane pripadnika podgoričke policije kada je utvrđeno da je riječ o 40 pakovanja sa sadržajem suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 42 kilograma.

„Sa događajem je crnogorska policija obavijestila kolege iz Republike Albanije koji preduzimaju aktivnosti u cilju lociranja ovih lica i rasvjetljavanja događaja“, nabvode u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.