Akcija u Zagoriču: Od braće Šaković oduzeta vozila, novac, kartice i mobilne telefone

0

Policija je od braće Milića, Marka i Novaka Šakovića oduzela pet vozila visoke klase, novac, kartice i mobilne telefone.

Iz Uprave policije saopšteno je da su, preduzimajući aktivnosti usmjerene na rasvjetljavanje najtežih krivičnih djela iz oblasti krvnih delikata, pretresli kuće Šakovića i njihovih porodica.

U akciji su učestvovali službenici CB Podgorica i Specijalne antiterorističke jedinice policije.

„Podgorička policija je ove pretrese izvršila u koordinaciji sa tužilaštvom shodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije. Prilikom pretresa policija je pronašla i oduzela: više platnih kartica poslovnih banaka u Crnoj Gori, 12.800 eura bez potvrde o porijeklu, više mobilnih telefona od kojih tri kriptovana marke „Blackberry“, više SIM kartica, lap top i druge elektronske uređaje, kao i video nadzore. Takođe, od ovih lica je oduzeto više vozila, i to dva blindirana vozila marke „BMW“ i marke „Audi A6“, dok je prethodno je od ovih lica tokom kontrole oduzeto blindirano vozilo „Audi A 8“. Takođe su oduzeti „VW Golf VII“ i „VW Tiguan“. Svi oduzeti predmeti i stvari će biti predmet provjera i vještačenja, sa aspekta dokazivanja izvršenja najtežih krivičnih djela, dok će privremeno oduzeta imovina biti predmet finansijskih provjera u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom“, saopšteno je iz Uprave policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.