Afera “Belivuk”: Baranin Mladen Ćebić uhapšen zbog doturanja telefona Miljkoviću u zatvoru?

3

“Barski portal” saznaje da je juče u Beogradu uhapšen Baranin Mladen Ćebić, koji je do sada bio pod elektornskim nadzorom zbog navodne veze sa uhapšenim Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja, te njegovom kriminalnom grupom u Beogradu, u kojoj je i Marko Miljković zvani Mesar.

Ćebiću je određeno 48-časovno zadržavanje zbog sumnje da je unio mobilni telefon osumnjičenom Miljkoviću u beogradski Centralni zatvor.

“Blic” piše su Belivuk i njegova grupa bili sigurni da neće biti obezbeđeni materijalni dokazi protiv njih jer su sve temeljno “čistili” za sobom, međutim, DNK trag jedne od žrtava pronađen je na stadionu u Humskoj.

Velja Nevolja i Marko Miljković bukvalno su do prije nekoliko dana bili ubijeđeni da neće robijati. Vođe ove svirepe grupe smatrali su da neće biti pribavljeni dokazi i da će optužnice eventualno biti za otmice, a koje će, kako su mislili, takođe pasti jer nema materijalnih dokaza. NJihov moto je – “nema tijela, nema djela”, pa su Belivuk i Miljković bili, grubo rečeno, opušteni i sigurni da su se izvukli, piše “Blic”

U početku, po hapšenju, zavodili su red po zatvoru, međutim, kako su saznali da je Tužilaštvo pribavilo mnogo dokaza protiv njih, Belivukovo i Miljkovićevo utjerivanje straha je splasnulo.

Telefon sakriven u tegu i prijetnje iz zatvora

Na saznanje da ima zaštićenih svjedoka, šok je uslijedio na pronađeni DNK jedne od žrtava na stadionu. Mobilni telefon pronađen u tegu u Miljkovićevoj sobi je služio upravo da se preko pojedinih ljudi upute prijetnje članovima grupe koji znaju šta je rađeno, ali i onima koji su na slobodi. Prema saznanjima “Blica” Miljković je kontaktirao i porodicu i prijatelje.

Policija i Tužilaštvo “zatvoreni” su za precizne informacije šta sve od dokaza imaju, ali činjenica je, kako kažu upućeni u ovu istragu, da je pribavljeno dovoljno materijala za osudu, time i robiju.

Belivuk i Miljković su se jednostavno rečeno uplašili jer su bili sigurni da za njih neće biti rešetaka – kaže izvor iz istrage.

Trenutno se isputuje i ko je Marku Miljkoviću, koji je prema nekoliko izvora bio režiser svirepih ubistava, doturio telefon u zatvor. Kako se saznaje, iako je prva pomisao da je riječ o nekom od zatvorskih čuvara, istraga je policiju odvela u drugom smjeru.

3 Comments
  1. ivana jo25 komentariše

    Strašno.

  2. ivanajajo25 komentariše

    Strašno.

  3. Ivanajo25 komentariše

    S t r a š n o .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.